Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Doula»Doula København»FamilieZonen - Doula / Fødselshjælper

FamilieZonen - Doula / Fødselshjælper

Familiezonen

 

Det er vigtigt at der er et godt forhold mellem både mor og Doula, samt Doula og fødselspartner. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende 30 min. samtale, hvor vi finder hinanden, og ser om kemien passer.

 

    FamilieZonen - Doula / Fødselshjælper
    Snedronningvej 7, Herlev 
     anne.ashkenazi@gmail.com 
    +45 6054 6740 
    https://www.familiezonen.com/
   FamilieZonen på facebook

FamilieZonene Logo

 

klinik

Jeg hedder Anne og jeg er den stolte og glade indehaver af al den kærlige omsorg der danner grobund for Familie Zonen.

Jeg er uddannet Doula. For mig er fødsler, familie og det kærlige fundament, hvad verdenen handler om. 
At du som kvinde føler dig stærk, klar, sikker og i trykke hænder er så vigtigt for din oplevelse fra start til slut af graviditet, fødslen og begyndelsen af moderskabet og det bånd, der knyttes i familien, når en lille ny kommer.

Jeg er certificeret doula og fødselshjælper, certificeret zoneterapeut med speciale i fertilitet og graviditet.

​Jeg tilbyder naturlig og kærlig omsorg samt tryghed til gravide, fødende og nye familier.
Mit arbejde er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament, med flere års erfaring. 

Familie Zonen dækker over: Doula/fødselshjælp, amme vejledning, Fødsels forberedelse, Efterfødsels forløb, Rebozomassage, fødselsdans, Zoneterapi og udførelse af moderkagekapsler.

Som din doula går jeg først fra din side, når du føler dig klar og føler dig klædt på, til den nye tilværelse, lige meget om det er barn nr. et, to tre eller flere. 

​​Jeg har erfaring som amme vejleder og ved, hvordan en hver amme tid kan være fuldstændig forskellig fra barn til barn. En kvinde med 3 børn, har ofte 3 helt forskellige erfaringer fra de 3 børn, både hvad angår fødsel og amning.

Man skal huske at mens du som kvinde er den samme, så er det et nyt menneske (barnet) du bærer og føder, ved hver fødsel.

​Jeg bruger gerne, ud fra den fødendes ønske, æteriske olier, akupressur, bevægelse såsom fødselsdans og rebozomassage mm.

Mange af de ting jeg tilbyder, indgår i mine doulapakker, men stort set alle ydelser kan også købes enkeltvis.

​​

Jeg dækker: København, Stor København og Nordsjælland

Min erfaring og viden:

Jeg har stor erfaring med hygiejne via flere års fuldtidsarbejde. på hovedstadens hospitaler, både på kirurgiske, medicinske og intensiv afdeling.
Jeg har arbejdet på fødegangen som Doula i Israel, og i mit arbejde og uddannelse set, hvor stor en forskel det kan gøre at have en doula med sig under fødslen, samt i tiden derefter.

Jeg har set mange kvinder gennemgå de svære udfordringer der kan komme i efterfødselstiden. Det er derfor også så vigtigt for mig, at mødre har den helt fantastiske mulighed for at få deres moderkage i kapselform.

Jeg tilbyder følgende kærlige ydelser:

  • Behandlinger i Herlev eller i jeres hjem
  • Zoneterapi til gravide, kvinder i fertilitetsbehandling, børn og alle andre med fødder ;0)
  • Fødselsmodnende rebozo med/uden zoneterapi
  • Rebozo massage
  • Fødsels modnende rebozo med akupressur og Zoneterapi (fra uge 37+)
  • Doula ved din fødsel
  • Efterfødsels forløb
  • Amme vejledning
  • Rebozo svøb/lukning
  • Moderkagekapsler lavet af din egen moderkage. Placenta Encapsulation. Se fordelene på min hjemmeside www.familiezonen.com

 

Find din balance

Når vi er gravide, er vores krop under konstant udvikling og udfordres hele vejen igennem. Det er vigtigt at finde en balance i det hele og finde ind til sit rolige og balanceret indre. Det kan midlertidig være svært at zoome ind på sig selv og sit indre, i vores hektiske hverdag med pres fra flere sider og pres fra alt det man har hørt og læst.

Massage og kærlig berøring reducere stress/angst, stimulere din kropsfornemmelse og øge oxytocin niveauet. Oxytocin også kendt som kærligheds hormonet, giver både dig selv og dit barn en lykke følelse.

Kroppen forbereder sig til fødsel og producerer hormoner relaxin. Relaxin produceres af æggestokkene og moderkagen og som spiller en vigtig rolle under graviditeten. 

Når man er gravid, er relaxins arbejde at blødgøre ligamenter i bækkenet og livmoderhalsen. 

Relaxin sørger for at blødgøre led, sener og bløde muskler. Udfordringerne med relaxin er imidlertid, at bækkenet og ligamenter og led kan blive for bløde og afspændte. 

Det betyder i virkeligheden, at den stabilitet vores kernemuskulatur normalt sørger for, er svækket under graviditeten. Det betyder også at vores styrke og stabilitet i bækkenet er forringet under graviditeten, hvilket kan medføre gener og smerter i bækken, ryg og lænd. Dette er helt normale smerter, som ofte hænger sammen med hormonændringer i vores krop.  

 

Massage og zoneterapi, kan lindre, forbygge og hjælpe meget på disse gener.

Massage og rebozo massage i graviditeten hjælper kroppen tilbage til deres balance og dermed hjælper barnet til at finde den optimale stilling i den gravides bækken.

Rebozo massage er en fantastisk måde at løsne eventuelle spændinger op i bækkenområdet hvilken giver en bedre fødsel.