Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Doula»Doula Sjælland»Doula Hannah Lind Arlaud

Doula Hannah Lind Arlaud

 


Udover at tilbyde rebozo, massage, kranio-sakral terapi og akupressur under graviditet, fødsel og barsel underviser Hannah Lind Arlaud også vordende fædre i at støtte deres kvinde under fødslen med naturlig smertelindring og selv få en mere engageret og aktiv rolle.

 

    Hannah Lind Arlaud - Nordlys Massageterapeut & doula
    Møllehavevej 12, 3200 Ramløse
      hannah@lindring.net
     +45 2970 1784
    http://www.lindring.net/


Doula service, et trygt graviditets- og fødselsforløb


Det er min overbevisning at jo mere tryg den fødende er, jo bedre kan kroppen gøre sit arbejde, jo mere nænsom en fødsel for barnet. Jo mere positiv fødslen opleves, uanset dens forløb, jo stærkere og gladere mødre og fædre, jo bedre en start for den nyfødte familie.

Læs mere om mit arbejde som doula

Anbefalinger fra nogle af de kvinder jeg har haft æren at at være doula for.


Et barn fødes – en familie fødes

Midt i alt det nye som sker – både inde i en selv og i familien – er kroppen helt central som fundament. Som massageterapeut og doula har jeg fokus på helhed og balance og ønsker især at befordre den unikke helhed som en nyfødt familie udgør.


Download min brochure og læs mere


Om Hannah

Hannah er uddannet doula i 2006 ved Jordemoder og psykoterapeut Pia Hern.
Årgang 63 og mor til 3, uddannet Nordlys Massageterapeut, RAB, doula, spædbørnsbehandler og akupressør med speciale i graviditet, fødsel og barsel. 

Siden 2004 indehaver af Klinik Lindring.
Hannah har arbejdet med akupressur til gravide og fødende siden 2005, undervist på doula uddannelsen, uddannet af bl.a. Debra Betts i London, Kirstine Münster og Elsebeth Lægaard.

I oktober 2016 stiftede hun Doula Akademiet, som er en portal for efteruddannelse af ALLE som deler hendes passion om at skabe de bedst mulige rammer omkring livets begyndelse og familiens fødsel. www.doula-akademiet.dk