Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Fødsel»Rebozomassage – Noget alle gravide bør kende til
 
 

Rebozomassage – Noget alle gravide bør kende til

Skrevet af 
Jeg har interviewet doula Christina Hedegaard aka Mama Christina om rebozomassage. En af Christinas helt store passioner er at udbrede denne massageform. Hun har altid et tørklæde i tasken, når hun er ude hos gravide, fødende og nye mødre.

Rebozomassage er en mild men meget virkningsfuld massageform, som kan gives på flere måder med forskellige formål. Fx er rebozomassage fantastisk til at hjælpe babyen længere ned i bækkenet under fødslen.

Jeg har fået rebozomassage under begge mine fødsler og specielt til min 2. fødsel, oplevede jeg en positiv virkning af massagen. 

Rebozomassage er super let for din partner at lære, og derfor er det et perfekt redskab at have med i din wellness/fødeværktøjskasse.


Se interviewet her: Herunder kan du se nogle af øvelserne. 

 Sjalet:Bækkenvuggen: To til Tango:

Camilla Willumsen

Camilla Willumsen er cand. pæd., underviser og formidler samt stifter af ModerSkaber.dk

Camilla arbejder for at skabe en verden, hvor kvinder får kærlig og kompetent støtte og vejledning under deres graviditet, fødsel og i de efterfølgende første år som småbørnsmor.

Camilla har de sidste ti år brugt en stor del af sin tid på at studere alternativ medicin, åndsvidenskab samt strukturelle problemstillinger, som påvirker gravide kvinder, mødre og små børns sundhed og trivsel.

De seneste år har bevidst forældreskab og præ- og perinatal psykologi optaget hende.

Se mere på ModerSkaber/facebook

Hjemmeside: www.ModerSkaber.dkHERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts