Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Efter fødsel»Efter fødsel Fyn»Efterfødselsmassage - Change your life
 

Efterfødselsmassage - Change your life

Change your life bannerTillykke med dit barn   

Det er uden tvivl stort at blive mor, men også krævende. Du har gået 9 måneder og været vært for dit barn og nu hvor barnet er født er du den vigtigste omsorgsperson. 
Men den titel kommer også mindre søvn, en mere stresset hverdag hvor fokus på dig og dine behov ikke har førte prioritet.  

Derudover er alle fødsler en belastning for din krop og kroppen skal derfor efter fødslen restituere og finde sig selv igen.
Efterfødselmassage kan hjælpe dig med at finde dig selv, mærke din "normale" krop igen og forbygge stress som småbørns forælder. Efterfødselmassage er din 1½ times tid hvor du er i fokus. 


Særlige omstændigheder

Langt de fleste fødsler er at betegne som normale fødsler uden komplikationer. For andre bliver fødslen ikke normal, men istedet en dårlig måske ligefrem en traumatisk oplevelse. 
Disse situationer skaber ofte fysiske spændinger og psykiske problemer, f.eks. fødsels depression. Efterfødselmassage kan, kombineret med samtaler "om den svære fødsel" være med til at bearbejde den svære fødselsoplevelse. 
Læs mit blog indlæg på min-barsel.dk om den svære fødsel HER

Efterfødselmassage kan du derfor bruge som restituering og velvære efter en normal fødsel, eller du kan bruge den som en terapeutisk tilgang til at bearbejde den svære fødsels oplevelse. 


Praktiske og etiske oplysninger:
  • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du istedet tåler.
  • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen.
  • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. 
  • En fuld massage består at skulder/nakke/hovedbund massage, massage af ryg,baller, ben,fødder,brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som høre din problemstilling til.

Book din tid til efterfødselmasage med eller uden samtale her: changeyourlife.dk/booking/


Din massør og terapeut

Bjarne Dam Larsen har siden 2009 arbejdet med gravide og fødselforberedelse gennem Mindful Birth - den glemte viden om fødsler. Men der udover er han uddannet psykoterapeut og healingmassør, og har specialiseret sig i massage til gravide og i terapeutisk massage.   

 

 


Bjarne Dam Larsen

Hypnose og Psykoterapeut MPF
Stifter af Mindful Birth Metoden


bjarne dam larsen foto

Kontakt:
tlf: 5382 6365

mail: mail@changeyourlife.dk

Website: 
www.mindfulbirth.dk
www.changeyourlife.dk
 

Cron Job Starts