Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Bøger»Mindful Birth - den glemte viden om fødsler
 
 

Mindful Birth - den glemte viden om fødsler

Det er på tide, at gravide kvinder bliver informeret om, at der er et alternativ til ”hjælp jeg skal føde”-skrækhistorierne om fødsler, og det er blevet hypnose - og psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen's mission her i livet. 

Han er uddannet Hypnobirthing underviser af Marie Mongan fra USA, som i mere en 30 år har brugt selvhypnose og viden om den normale fødsel til at hjælpe kvinder til mere rolige, fredfyldte og lette fødsler. 
 

Bjarne har siden 2009 arbejdet med og undervist gravide og jordemødre i dét, han her i Danmark, kalder Mindful Birth Metoden.


Pssst! Kunne du tænke dig at få sparring af Bjarne Dam Larsen? 

Så hop over i Klub MB og stil ham et spørgsmålI 2013 skrev Bjarne bogen Mindful Birth - en naturlig, rolig, fredfyldt og let fødsel.

 
Bogen beskriver hvorfor og hvordan du kan opnå en rolig, fredfyldt og lettere fødsel via selvhypnose og du vil få viden om hvordan din fantastiske intelligente krop og livmoder er skabt til at føde. 

Bogen fås som papirbog
Som e-bog
Som web kursus

 

 

Bjarne Dam Larsen

Bjarne Dam Larsen, som er 48 år, er far og morfar. Han er uddannet eksistentiel psykoterapeut MPF.

Han har siden 2009 interesseret sig for og arbejdet med fødselshypnose og er uddannet i Hypnobirthing The Mongan Method i Skotland.

I 2013 skrev han bogen om Mindful birth og i dag underviser han jordemødre og hypnoseterapeuter, som vil specialisere sig i fødselshypnose. Missionen er, at alle kvinder skal vide at en rolig, fredfyld og let fødsel ER muligt.

Derudover har han specialiseret sig i massage til gravide, både almindelig gravidmassage og efterfødselmassage, men også tantra massage til gravid.   *   *   *   

Vidste du, at Bjarne sidder parat i Klub MBs ekspertpanel, og er klar til at besvare spørgsmål fra dig? 

Vis mig hvordan jeg får adgang til Klub MB

Hjemmeside: www.mindfulbirth.dk/HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts