Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Bøger»En blid start - for dig og dit barn
 
 

En blid start - for dig og dit barn

'En blid start - for dig og dit barn' indeholder masser af tips og tricks til din hverdag, videnskabelige facts og otte dybdegående interviews med fagpersoner som fx. jordemoder Pia Hern, børnepsykolog Ulla Dyrløv og børneforsker Erik Sigsgaard. Desuden er den spækket med personlige erfaringer fra almindelige forældre, der ligesom dig ønsker at følge mavefornemmelsen og dyrke den tætte kontakt til deres barn.

Bogens budskab er, at du ved at læne dig op af din intuition, tune ind på din baby og give nærheden frit los - eksempelvis gennem samsovning, langtidsamning, brug af bæreslynger og anerkendende opdragelse - kan styrke tilknytningen mellem jer og give dit barn den allerbedste og tryggeste start på livet.

Hvis du er typen, der ikke tænder på grådkvalt sovetræning og tidlig adskillelse, men i stedet ønsker at lytte på dit barns signaler og opdrage med masser af indføling og omsorg, så er 'En blid start - for dig og dit barn' et musthave på din boghylde.

Køb bogen En blid start

Se video om bogen her

 

Jane Thoning Callesen

 

 

Jane Thoning Callesen står også bag inspirationsportalen www.hjemmeunger.dk, som henvender sig til forældre, der ønsker at sætte karrieren på pause og vinke farvel til institutionsræset for at passe deres børn hjemme, mens de er små.

Du finder Jane på www.enblidstart.dk samt www.facebook.com/EnBlidStart - og hvis du ønsker at gå planken helt ud og hjemmepasse dit barn, skal du kigge med på www.hjemmeunger.dk og www.facebook.com/hjemmeunger

Hjemmeside: www.hjemmeunger.dkHERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts