Camilla Justesen

Camilla Justesen

Som familierådgiver arbejder jeg ud fra den grundlæggende overbevisning, at der findes lige så mange gode måder at være forældre på, som der findes forældre.

Det, som virker for naboen, virker måske ikke for dig og din familie – og det er helt ok.

I min rådgivning har jeg sagt farvel til løftede pegefingre. I stedet koncentrerer vi os om at afklare, hvilke værdier der skal ligge til grund for netop dig som forælder.

Målet er at styrke dig i forældrerollen, så du bliver tydelig og autentisk overfor dit barn, og sammen finder vi frem til de konkrete redskaber, som du kan omsætte til langtidsholdbare forandringer i din hverdag.

Med en baggrund som såvel pædagog som forælder, tager jeg udgangspunkt i din og din families situation netop nu. Det vil sige, at jeg bruger flere kræfter på at finde ud af, hvor I gerne vil hen, og hvordan I kommer derhen, end jeg bruger på at finde ud af, hvorfor I er havnet der, hvor I er.

Rådgivningen bygger blandt andet på min flere års erfaring som pædagog på dagbehandlingshjem og specialinstitutioner, min uddannelse i ’Den professionelle samtale’ og konflikthåndtering samt min uddannelse som seminarleder ved Jesper Juul, forfatteren til ’Dit kompetente barn’.

Hjemmeside adresse: http://www.camillajustesen.dk