Du er her:min barsel»Artikler»Aktiviteter»Masser af gratis lege og opgaver til børn

Masser af gratis lege og opgaver til børn

Skrevet af 
annonce billede

Hvis du og din familie savner inspiration til nye lege eller nye opgaver, hvor man samtidig lærer noget nyttigt, så kan det være, at I skal kigge på siden Leg og lektie, som implementerer læring på en sjov, kreativ og farverig måde.

Nogle gange kan det være svært at aktivere børnene med nye og sjove lege eller finde på opgaver til bilferien eller færgeturen, hvor børnene skal sidde stille længe. Det er der nu en løsning på. Hos www.legoglektie.dk kan du nemlig finde en masse spændende opgaver og lege, som implementerer læring på en kreativ, sjov og farverig måde i hverdagens situationer. Her finder du masser af inspiration til opgaver, leg og spil. Og nogle af dem er ganske gratis, hvis du er privatperson - mens institutioner og skoler skal sørge for at huske indberette kopier til Copydan.

Hvor gamle skal børnene være for at lege med?

De lege og opgaver som du finder på legoglektie.dk kan benyttes i aldersgruppen fra 2 år til 12 år. Du kan finde masser af skønne opgaver også til billige penge med opgaver, som labyrint, find fem fejl. Farver og former samt opgaver med tal og bogstaver i aldersgruppen 5-6 år. Der findes også materiale, som hjælper med at udvikle dit barns sprog. Barnets sprogudvikling er nemlig en lang og kompleks proces, som både kræver fokus og initiativ fra dig som forælder. Tommelfingerreglen er, at jo større dit barns ordforråd er i en tidlig alder, jo lettere har barnet ved at lære at læse og kommunikere med andre.

På Leg og lektie er der altså masser af skønt materiale, som du og dine børn kan få stor glæde af både derhjemme i privaten, men også på lange bilture på ferien sydpå eller på en længere færgeovergang.

Skrevet af