Du er her:min barsel»Zoneterapi»Zoneterapi København»Stillezonen v/ massør og Zoneterapeut Christina Winsløw

Stillezonen v/ massør og Zoneterapeut Christina Winsløw

Zoneterapi hos Stillezonen v/ massør og zoneterapeut Christina Winsløw

Kropsterapi vHelle Bülow Hansen Morliv


Zoneterapeut Christina Winsløw

 
    StilleZonen v/ Christina Winsløw
    Agervang 8, 2800 Kgs. Lyngby
   info@stillezonen.dk 
    +45 5193 8020
    https://www.stillezonen.dk/Behandlinger med zoneterapi og massage til mor, far og baby.


At sætte nyt liv i verden er fantastisk og magisk, men også en belastning for kroppen, både fysisk og psykisk.

For mange er det at være gravid en god oplevelse og helt uden komplikationer. Der er få gener undervejs, fødslen går godt, og ender med en skøn og velskabt baby. Vupti, alt er fint og dejligt!

Men sådan går det desværre ikke for alle. Flere og flere har svært ved at blive eller forblive gravide, og mange får gener i forbindelse med graviditeten som træthed, kvalme, ødemer i kroppen, smerter i ryggen og lænden, humørsvingninger mm.

Der kan også efter fødslen komme bekymringer for, om alt nu er helt som det skal være med babyen. Måske græder han eller hun mere end sædvanligt, sover dårligt, spiser mindre eller har ondt i maven.

En behandling med zoneterapi kan hjælpe mor, far og baby til at finde ro, balance og styrke for at:

  • Stimulere fertiliteten
  • Lindre graviditetsgener
  • Komme godt igennem fødslen
  • Lindre gener, så du får en glad og tilpas baby

Samtidig er det altid godt at have fokus på:

  • sund kost
  • motion og frisk luft
  • god søvn
  • undgå for meget stress
  • Gør ting der gør dig glad

Altså at passe på dig selv, give kroppen ro og fyld den med god energi – både før, under og efter graviditet.

 

Zoneterapi med fokus på fertilitet:

For flere og flere par er det at opnå graviditet blevet sværere igennem tiden. Dette kan skyldes flere forskellige ting: arv, miljø, kost, stress mm. og flere par får nu professionel hjælp til at opnå graviditet. Det kan være virkelig hårdt psykisk, at skulle igennem sådan et forløb, både for kvinden og manden og dermed også for parforholdet. Det er fantastisk, at man kan komme i fertilitetsbehandling og den vej igennem hjælpes til at opnå graviditet, men det er også vigtigt, at du giver plads til dine bekymringer, glæder og sorger og svingende hormoner i denne periode.

Måske du er mere irritabel og bliver hurtigere ked af det. Det er helt naturligt at være ekstra sensitiv i sådan et forløb og det skal der være plads til. Jeg vil gerne lytte til dine tanker og giver plads til dine følelser.

Zoneterapi kan være med til at give dig og din krop balance, så du forhåbentligt kan opnå graviditet. Ved behandlingen for nedsat fertilitet er det nogen gange både manden og kvinden, der skal i behandling, men det finder vi ud af sammen.

En behandling med zoneterapi kan lindre stress og bekymringer i din krop – og denne ro er rigtig vigtig i det videre forløb.

 

Zoneterapi og massage under graviditeten:

Under graviditeten sker der store ændringer for din krop og pludselig går al din energi videre til det lille foster, der trygt og roligt vokser i din mave. Du bliver mere træt, får måske kvalme og med tiden bliver kroppen fysisk belastet af mere og mere vægt.

Zoneterapi eller gravidmassage kan her være en skøn forløsning, en pause for krop og sind. Og lette smerter, samt give energi og ro i kroppen. Ved gravidmassagen har jeg en graviditetspude liggende ovenpå briksen. På den måde kan du ligge på maven under hele graviditeten, når du får massage og jeg kan nemt komme til at løsne op for smerter i ryg, nakke og lænd. De fleste klienter synes, at puden er skøn at ligge på, og at det er dejligt at kunne ligge på maven igen. Du kan få gravidmassage under hele din graviditet, dog er jeg lidt mere varsom de første 3 måneder.

Zoneterapi til baby:

Zoneterapi har god effekt på at skabe ro og balance i kroppen, samt stimulere fordøjelsen, for både store og små. Hvis din baby har problemer med forstoppelse, refluks, kolik eller feber, kan zoneterapi lindre. Nogle gange er én behandling nok, men ellers vil jeg anbefale 2-3 behandlinger med kort interval, hvorefter vi aftaler det videre forløb. Behandlingen vil typisk vare fra ca. 10 - 30 minutter, alt efter alder og hvad baby synes er rart. Ofte er 10 – 20 minutters tryk/massage nok til at starte med.

Jeg vil ofte vise jer nogle punkter til at stimulere jeres baby med derhjemme, enten med massage, akupressurpunkter eller zoneterapi. Babyer elsker som regel at blive nusset om, og zoneterapi og massage er en skøn måde at bringe god energi og god søvn til din baby.

 

Hvem er jeg:

Jeg hedder Christina og er lige omkring de 50 år, har to børn og bor i Lyngby, hvor jeg også har klinik. Jeg har altid været interesseret i ”fødder” og syntes den holistiske tankegang er virkelig spændende og givende. At hele kroppen (både fysisk og psykisk) kan findes under foden, og at med tryk kan stimulere kroppen til at komme i balance er fantastisk.

Og så må jeg indrømme at jeg har et svagt punkt for små bløde babyfødder – de er bare skønne.

Jeg har været selvstændig i et par år og elsker mit liv og virke som zoneterapeut og massør. Jeg er uddannet zoneterapeut og massør i 2020 på Den Danske Zoneterapiskole i Herlev.

Inden jeg blev zoneterapeut, har jeg arbejdet med voksne mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i 15 år, som uddannet socialpædagog. Mine erfaringer fra min tid som pædagog er af stor betydning og jeg bruger det meget i mit arbejde som zoneterapeut. Jeg har blik for den non-verbale kommunikation, kroppens utalte sprog. Dette er en stor fordel, når jeg har små babyer, som endnu ikke har noget sprog, på briksen.

Jeg ser mig selv som et roligt, empatisk og nysgerrigt menneske og jeg vil så gerne hjælpe dig/jer og din baby – både med fertiliteten, graviditeten og fødslen.

 
Stillezonen massor og zoneterapeut Christina Winsloew


StilleZonen:

Klinikken finder du i et hyggeligt lille rækkehus i Lyngby.
Der er parkeringsplads lige ved huset og gode muligheder for offentlig transport.
Du kan køre din barnevogn ind i haven, så det er nemt at tage liften med baby med ind til behandling.
Se mere på: www.stillezonen.dk

 

Jeg glæder mig til at se dig.

Bedste hilsner fra Christina