Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Zoneterapi»Zoneterapi København»Babyzoneterapeut Helle Munk

Babyzoneterapeut Helle Munk

banyzoneterapeut Helle MunkBaby zoneterapeut Helle Munk

 

Mit hjerte banker for babyzoneterapi. Jeg cykler fra baby til baby i Københavns kommune og på Frederiksberg. Og har gjort det siden 2010.

Jeg bliver typisk kaldt på, når din baby bøvler med fordøjelsesproblemer, mavekneb, forstoppelse, uro, kolik, søvnproblemer eller ørerne. Babyerne nyder så meget, at jeg kommer hjem til dem. Jeg holder også workshops om eksempelvis Tips til babymaven i mødregrupper.

Her kommer eksempler på 3 tilbagemeldinger fra forældre til mine babyer;


Baby 1

 - Min datter har reageret rigtig fint på behandlingen, som de andre gange, så vi er meget glade og taknemmelige for din hjælp. Det er helt vildt så stor en forskel, det har gjort.

Baby 2

 - Jeg skriver til dig fordi min datter er begyndt at sove helt fantastisk - minimum 7 timer det første stræk (forleden sov hun 9 i stræk! Skulle slet ikke give hende sut i på noget tidspunkt!), og derfra kan man putte hende igen uden problemer så hun sover til ca 5:30. Hun er langt mindre pylret og virker glad og udhvilet, så af den grund tror jeg ikke det bliver nødvendigt med en behandling på onsdag. Jeg tror simpelthen at behandlingen, den ændrede kost og dropningen af natteamning har givet pote! - J

Hvis hun får tilbagefald så kan du godt regne med en mail :-) Tusind tak for nu og for hjælpen - vi er lettede og udhvilede alle sammen.

Baby 3

 - Tusind tak!

Min søn har faktisk i de sidste nætter sovet rigtig godt - fra fredag til lørdag og lørdag til søndag fra kl. 23-7/8 med kun én amning. Selvom han indtil nu altid har været god til at sove om natten, så er det første gang, at nætterne har været så nemme :-)

Besøg www.babyzoneterapi.dk

 

 

 
    Babyzoneterapeut Helle Munk 
    Hjemme hos jer
     tid@babyzoneterapi.dk
    +45 2074 4947
    www.babyzoneterapi.dk