Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Tips til hvad du kan lave under din barsel

Tips til hvad du kan lave under din barsel

Skrevet af 

Artiklen er sponsoreret.

Mangler du et socialt sammenhold under din barsel? Barsel med din baby er en skøn tid, hvor du kan nyde og knytte dig til dit barn. Det kan dog også være mange timer alene med det lille væsen, og du savner måske at tale med ligesindede - altså andre voksne mennesker.

Der findes heldigvis mange skønne tilbud og aktiviteter for nyudklækkede mødre. Du kan blandt andet gå til babysvømning med dit barn, tage til babyrytmik, mødes med en mødregruppe, gå en tur med en god podcast i ørerne, eller noget helt andet.

Andre gange har du måske mest lyst til bare at slappe af på sofaen, mens den lille sove. Og her kan du blandt andet udforske de mange onlinespil, der er på nettet. Med de mange spillemaskiner kan du koble hjernen fra og dykke ned i alverdens universer. Det handler bare om at finde dine favoritter.

En af de gamle, men populære kendinge, er bingospillet. Et spil, der har vundet indpas hos mange, da bingo i høj grad hænger sammen med hygge og sjov. Du skal både være vågen, vaks og hurtig for at holde øje med dine rækker, og det er altid spændende om lige dine tal bliver råbt op.

Det smarte ved at spille bingo på nettet er, at tallene afkrydses automatisk, så du kan have gang i en masse bingoplader på samme tid. På den måde kan du altså også spille bingo på farten, imens du laver mad til babyen, eller når du ser din yndlingsfilm på sofaen. Du kan både spille på din computer, din tablet og på telefonen. Det gør, at du kan være fleksibel og stadig tage dig af det nye familiemedlem..

Spil bingo hvor som helst og når som helst

Mangler du et godt sted til inspiration? Hos spilnu.dk kan du spille online bingo og nyde en hyggelig stund med gamle Ole, de vilde svaner, det umage par og alle de andre rødder. Få den samme stemning hjemme i stuen, som hvis du besøger den lokale bingohal.

På nettet kan du også chatte med de andre bingospillere på sitet, så du ikke går glip af de gode samtaler, som ellers opstår over en slag bingo. Ligesom i bingohallen vil du også mærke spændingen brede sig online, når de sidste tal bliver trukket. Måske er du den heldige, der vinder den fulde plade?

Når du spiller online bingo, har du mulighed for at vælge hvilket tidspunkt, der passer dig allerbedst. Det er jo især smart, hvis du har en lille ny, som netop sætter dagsordenen i familien det første stykke tid.

Hos spilnu.dk finder du mange timers underholdning liggende klar til dig, præcis når du har tid. Du kan spille alle døgnets 24 timer, og du behøver ikke være øvet for at spille, så alle kan være med. Spillemaskinerne på spilnu.dk er både nemme og overskuelige, så du kan have den bedste oplevelse, når du spiller.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL