Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Sådan kan du forkæle dig selv, når du er gravid

Sådan kan du forkæle dig selv, når du er gravid

Skrevet af 

annonce billede

Der er ingen tvivl om, at det kan være rigtig hårdt for kroppen at være gravid. Derfor er det også særligt vigtigt, at du forkæler dig selv, hvis du er gravid. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du kan gøre tilværelsen som gravid endnu bedre.

 

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Södahl.

 

Har du lyst til at forkæle dig selv, når du er gravid? Det er et rigtig godt tidspunkt, da du snart får rigtig meget at se til. Derfor er der også et par ting, som det er oplagt at gøre, mens du er gravid. Der er selvfølgelig masser af ting, som du kan forkæle dig selv med. Her giver vi dig tre forslag til selvforkælelse under graviditeten.


Køb noget nyt til dig selv eller hjemmet

Der er mange måder, du kan forkæle dig selv på. Du kan eksempelvis købe noget nyt til dig selv eller hjemmet, mens du stadig har ro og overskud til det. Du behøver ikke engang forlade hjemmet for at shoppe. Du kan nemlig shoppe hjemme i sofaen på en af de utallige onlineshops, der findes. Ofte kan du også spare mange penge på at købe online. Det er nok noget, de fleste vil nyde. Hvis du mangler lidt nyt til hjemmet, så kan du eksempelvis forkæle dig selv med en smuk pude fra Södahl, som du kan bruge i sofaen eller sengen. Du kan se et stort udvalg af puder her.

 

Tag til frisør

Har du lyst til et nyt look? Et besøg hos frisøren kan give et løft. Derfor er det oplagt at booke en frisørtid, mens du er gravid. På den måde kan du nemlig give dig selv selvforkælelse, da du både får vasket, klippet og stylet dit hår. Det er en luksus, som man sjældent har tid til som nybagt forælder. Det er stort set altid muligt at få en tid hos en frisør med kort varsel. Derfor kan du med fordel smutte til frisøren allerede i dag, hvis du har lyst til, at der skal ske noget helt nyt.

 

Få en massage

Det kan være rigtig hårdt for kroppen at være gravid. Derfor giver det god mening, hvis du forkæler dig selv med en massage, der kan gøre dig godt tilpas og afslappet. Det er samtidig noget, der er rigtig godt for din krop. Det er dog ikke alle typer massage, der egner sig til gravide. Som gravid bør du bestille tid til en gravidmassage. Der findes mange massageklinikker, der tilbyder de særlige massager til gravide. Derfor har du rig mulighed for at booke en tid til en afslappende massage, hvis du har lyst til at forkæle dig selv.

Skrevet af