Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Sådan finder du den helt rigtige pusletaske

Sådan finder du den helt rigtige pusletaske

Skrevet af 
annonce billede

Til nybagte forældre findes der et væld af smart babyudstyr, som kan gøre hverdagen lettere. Et af disse produkter er pusletasken. Pusletasken indeholder alt, hvad du har brug for, når du er på farten. Her i er der nemlig både plads til bleer, stofbleer, sutter, babycremer, og alt hvad du ellers kunne finde nødvendigt.Til nybagte forældre findes der et væld af smart babyudstyr, som kan gøre hverdagen lettere. Et af disse produkter er pusletasken. Pusletasken indeholder alt, hvad du har brug for, når du er på farten. Her i er der nemlig både plads til bleer, stofbleer, sutter, babycremer, og alt hvad du ellers kunne finde nødvendigt.

 

Hvad er en pusletaske?

En pusletaske er en praktisk taske, som du kan have med dig, når dig og din baby er uden for hjemmets fire vægge. Pusletasker kommer med en masse praktiske rum, men det største formål er, at du får mulighed for at skifte ble på din baby. Uanset hvor du befinder dig! I en pusletaske er der nemlig både plads til bleer, vådservietter, babycremer og en puslemåtte. Har du brug for at skifte din baby, mens I er på farten, er dette altså intet problem med en pusletaske. I pusletasken er det desuden praktisk at bære skiftetøj i tilfælde af et lille uheld. 

 

En pusletaske med vaskbare puslehynde

Skal du finde en pusletaske, som du bliver glad for i længden, er det vigtigt, at den indeholder en udtagelig og vaskbar puslehynde. Vil du holde puslehynden ren og lækker, har det nemlig stor betydning, at du kan komme til at rengøre den ordentligt. En vaskbar puslehynde er en stor fordel. På den måde er du nemlig sikker på, at puslehynden kan vaskes fuldstændig ren. Alternativt kan en puslehynde, som du kan tørre af også være et velfungerende valg. 

 

Du bør være opmærksom på pusletaskens størrelse

En pusletaske skal gerne være en hjælp for dig, når du er på tur med din baby. Derfor har det stor betydning, at pusletasken ikke bliver for stor i størrelsen. Selvom det kan virke smart at have rigeligt med plads, vil du nemlig hurtigt blive træt af en pusletaske, der fylder alt for meget. Først og fremmest er det en god idé at undersøge, om der er plads til pusletasken under barnevognen eller klapvognen. Dog er det også essentielt, at du kan have pusletasken i favnen eller på ryggen samtidig med at du bakser med baby og barnevogn.

 

En pusletaske med praktisk inddelte rum og lommer

En pusletaske skal gerne være så praktisk som mulig. Pusletasken har nemlig til formål at gøre bleskift og andre hverdagsting lettere, når du er væk hjemmefra med din baby. Derfor har det stor betydning, at pusletasken indeholder mange forskellige rum. Er pusletasken inddelt på en smart måde, kan du hurtigt finde lige, hvad du har brug for. Det kan være en stor fordel ikke at skulle rode hele tasken igennem efter de nødvendige remedier, når du er i gang med at skifte din babys ble. Således er det altså især puslehynden, taskens størrelse samt inddelingen af rum, som du bør være opmærksom på, hvis du vil finde den helt rigtige pusletaske.

Skrevet af