Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Sådan får du fat i den person, du gerne vil have børn med

Sådan får du fat i den person, du gerne vil have børn med

Skrevet af 
annonce billede

Det kan forekomme nemt nok at finde en date og have en hyggelig aften, men det kan være noget vanskeligere at finde frem til netop den person, du ønsker at tilbringe resten af livet med, og som du gerne vil have børn med. For at finde noget stabilt og holdbart er der flere ting, du kan gøre. Dette kan du læse mere om nedenfor.

Spring ud i datinglivet

Det kan ikke nytte noget at sidde derhjemme og vente på, at den eneste ene dumper ned i skødet på dig. Der er ikke særlig stor sandsynlighed for, at det kommer til at ske. I stedet må du kaste dig selv ud på datingmarkedet.

Der er mange forskellige måder at starte datingtilværelsen på. Måske er du til opsøgende kontakt og har ikke noget imod at gå hen og spørge om en date. Det kan også være, at du føler dig lidt på bar bund og har svært ved at forestille dig, hvor du kan møde nye mennesker, der potentielt kunne blive en kæreste.

Her kan online dating være en god mulighed. Du kan for eksempel anvende Datingpilot.dk til at finde frem til den rette datingside, der imødekommer det, du søger og er for din målgruppe.

Hold dig attraktiv på markedet

Ligesom når man søger job, er det vigtigt at holde sig attraktiv på markedet, når du skal finde en kæreste. Hvis du søger noget attraktivt, må du sørge for også selv at være det. Det er for eksempel væsentligt, at du gør noget ud af dig selv og lægger vægt på at tiltrække.

Tænk over din personlige hygiejne og dit tøj på en eventuel date. Som optakt og forberedelse til at finde din udkårne kan du ligeledes forsøge at holde dig i form ved at træne. Dette kan både være i fitnesscenter, ved komme ud og bruge naturen eller på løbebånd hjemme i stuen.

Målet er ikke at komme til at se perfekt ud, men at gøre noget godt for sig selv for at føle velvære. På denne måde får man mere selvtillid, og det bliver lettere at tiltrække andre.

Vær åbensindet

Husk på at man altid møder den eneste ene, når man mindst venter det. Sørg derfor for altid at være imødekommende og åben for muligheder, der byder sig. Det gælder ikke om at lukke muligheder ned, men at være nysgerrig og åben i forhold til at prøve anderledes ting og prøve at date anderledes typer, end du plejer.

Skrevet af