Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Noget sjovt at tage dig til imens du venter på den lille nye

Noget sjovt at tage dig til imens du venter på den lille nye

Skrevet af 
annonce billede

En graviditet kan være ganske hård at opleve, især når du er ved at nå den sidste måned inden fødslen for alvor går i gang. Alting føles lidt ubehageligt, og du er både spændt men også nervøs for at møde den lille nye. Men hvad kan du tage dig til imens du går og venter?

Dyrk dine egne spirer

Det er ikke altid let som gravid at skulle lave en hel masse, især fordi fleksibiliteten ikke just er hvad den har været. Men som gravid er det især vigtigt at passer godt på din krop og forholder dig sund og rask, og hvordan kan du bedst muligt gøre det, samtidig med, at du har noget sjovt at lave? Du kan dyrke dine egne spirer! Spirer er det der med andre ord kaldes for superfoods, og er nogle der er gode for kroppen. Selve processen for at dyrke egne spirer er også sjov og ganske fascinerende. Hvis du overvejer dette, så kan du her finde dansk shop med alt til dine spirer, så du for alvor kan komme godt i gang. Men hvad tager det at dyrke sine egne spirer, spørg du måske?

Pift maden op med spirer

Dyrk selv grønt er noget mange af os finder interessant når først vi får prøvet det. Det betyder nemlig at du får helt FRISKE SPIRER som du kan bruge i maden. Sunde spirer kan komme i langt de fleste retter, og kan være med til at give disse retter et ekstra pift. Mad med spirer gør både retten bedre, men giver dig også mulighed for både at eksperimentere med maden og nyde godt af lidt ekstra sundhed. Hvis du klikker på det overstående link, så vil du kunne læse alt der er værd at vide om spirer, og for alvor prøve kræfter med at dyrke dine egne. Pludselig vil fokus komme lidt væk fra graviditeten, og før du får set dig om, så skal du til at være forælder!

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL