Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Kogende vandhaner hitter hos børnefamilierne

Kogende vandhaner hitter hos børnefamilierne

Skrevet af 

Vi har kigget på nye tendenser i børnefamilierne og en tendens som særligt vinder frem, er de kogende vandhaner og koldtvandshaner. De er meget populære, da de er et kæmpe aktiv i husholdningen hvis man gerne vil spare tid og penge og samtidig gerne vil passe på miljøet.

Noget af det mange småbørnsfamilier normalt bruger rigtig mange ressourser på, er en helt simpel ting: Vi venter på vand. Varmt vand, koldt vand, vand der skal koge mv. Andre gange afholder tiden os fra at tage den tiltrængte kaffepause, for vi skal lige sørge for andres behov først. 

Kender du f.eks det med, at baby er sulten og skal ammes, og skriger i vilden sky. Igen-igen når du ikke at lave en kop te eller kaffe til dig selv inden du skynder dig at dække dit barns behov, før situationen går helt bananas?  Måske kender du også det med at stå og vente på at vandet koger, med din skrigende baby på armen, så du kan få skoldet sutten der røg på gulvet? Eller hvad med flasken, som har stået og samlet mælkerander på natbordet, og hurtig skal være klar til en ny omgang modermælkserstatning?

Akvatur fra Silkeborg, kender alt til småbørnsfamiliers ønsker når det gælder om at spare en masse tid, penge på vandregningen, og om at unde sig selv lidt luksus og selvforkælelse i en relativ fart.

"Folk anskaffer sig Akvatur vandhaner som aldrig før" fortæller Bent Iversen, fra Akvatur. Hos firmaet er de slet ikke i tvivl om, at man vil kunne finde vandhanerne i langt de fleste hjem om få år. - Vandhaner som kan levere både læskende isvand og kogende vand til kaffen med et snuptag.  

En kogende vandhane, som dem du finder hos Akvatur er et kæmpe aktiv i en hustand, hvis du vil spare tid, når du laver te, steriliserer sutteflasker, skal lave babymad fra pulver eller blanchere grønsager. En vandhane med isvand er fantastisk og får hele familien til at drikke mere vand – hvilket er sundt og ressourcebesparende. Det bedste for miljøet og for vores kroppe er, at vi bare drikker ganske almindeligt postevand, som hverken er blevet transporteret tusindvis af kilometer i lastbiler eller er blevet tilsat alt muligt kunstigt i industrien.

Nogle fordele ved en kogende vandhane fra Akvatur er:

  • Du kan nemt skolde skærebrætter, sutter og andre redskaber af og spare tid – endda skolde tomater!
  • Du kan lave te og kaffe på no time
  • Du kan nemt rengøre en stegepande efter frikadellestegning ved at holde den under det kogende vand
  • Vasken er nem at gøre ren
  • Du slipper for at have en klodset elkedel stående
  • Du sparer på vandregningen, for du skal aldrig mere lade vandet løbe
  • Du sparer tid, fordi det er slut med at vente på isvand, varmt vand til håndvask eller kogende vand
  • Du kan bruge dine penge på noget sjovere end vand, for det koster kun ca. 1,25 kr. i dagligt elforbrug at have en vandhane fra Akvatur
  • Børnesikring på vandhanen fra Akvatur gør, at du ikke behøver at bekymre dig om små fingre og forbrændinger

Hvis du vil læse mere om de populære vandhaner, kan du finde mere information hos bl.a. http://www.akvatur.dk


 

Skrevet af