Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Indret børneværelset med det rigtige lys

Indret børneværelset med det rigtige lys

Skrevet af 
annonce billede

Der er mange ting, man skal forberede, når man venter den lille ny. Der er selve fødselsforberedelsen, som for den nye mor kan være forvirrende, hvis man aldrig har født før. Man skal sætte tid af til at kunne forberede sig på sin nye rolle som mor. Man skal kende fødslens faser og fødslens forløb, man skal blive kendt med sin egen krop, og så skal man selvfølgelig have en omgangskreds, der kan støtte en, når man mest har brug for det.

Børneværelset skal være i orden

Så er der også de mere praktiske ting, nemlig børneværelset. Hvilken farve maling er pænest? Hvilken slags tremmeseng er bedst? Dekorationen skal også være i orden. Der må man gøre op med sig selv, om det skal være Onkel Jespers sjove plakat eller mormor Jettes fine maleri, der får plads i det nye værelse.

Gør værelset hyggeligere med LED lys

Noget som også kan være altafgørende for et godt børneværelse, er lyset. Lyset kan gøre forskellen, om det er sengelampe til oplæsning af godnathistorier, eller om loftlampen er bedst til den mørke vinter. Man kan med fordel også vælge lamper, som er mere indretningsvenlige, men som stadig er hyggelige. Børn elsker lamper, der giver stemningslys, som kan gøre godnatlæsning lidt sjovere. Derfor kan de dekorative LED strips være oplagt, fordi de kan gøre ethvert børneværelse lidt mere hyggeligt. Der findes et utal af LED strips i forskellige farver som blå, rød eller bare varm hvid, som gør belysningen til børneværelset lidt mere spændende at kigge på. De udleder meget lidt varme, og du kan sætte dem op hvor som helst. Hvis børneværelset ikke er så stort, så kan LED strips derfor være ganske oplagte, da de findes i forskellige længder og kan forkortes. Med LED strips kan både børnene og de voksne få glæde af den dekorative belysning.

Skrevet af