Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Hvordan nyder man livet, selvom man er kommet på barsel?

Hvordan nyder man livet, selvom man er kommet på barsel?

Skrevet af 
annonce billede

For mange kvinder bliver det hurtigt et spørgsmål om, man faktisk kan nyde sit liv, mens man er på barsel. Der bliver jo pålagt en masse begrænsninger og forhindringer, fordi man skal være derhjemme og tage sig af sit nyfødte barn.

 

Heldigvis forholder landet sig således, at man har mange flere muligheder, end man faktisk lige går og tror. Derfor handler det om, at man skal se verden fra et positivt syn. Man har faktisk flere muligheder, end man lige går og tror.

 

Én af de ting, man kan gøre er at få anskaffet sig et kæledyr, da det kan være en rigtig god måde at holde sig beskæftiget derhjemme. Kæledyr er desuden også rigtig gode til nyfødte børn, og ikke mindst så barnet har en at vokse op sammen med.

 

Yderligere kan det gøre, at du får et helt nyt perspektiv på det at være derhjemme, da du ligesom får et helt nyt syn på det at have liv i hånden. Både fra et menneskelig syn såvel som fra en hunds perspektiv. Der er naturligvis forskel på de to, hvorfor det kan være en sjov måde at holde sig beskæftiget derhjemme.

 

Stopper sexlivet fordi man er gået på barsel?

Absolut ikke. Blot fordi du har fået en nyfødt, betyder det ikke ,at du ikke længere kan være seksuel aktivt. Tværtimod. Det handler jo netop bare om at se muligheder, i stedet for begrænsninger. Dette gør sig jo sådan set gældende for alle ting her i livet. Hvis man ser på livet med en positiv tilgang, jamen så vil livet også kigge tilbage med de positive briller.

 

Yderligere er der en masse du kan gøre for at stimulere sexlivet ,hvis der er blevet sat en stopper for det de sidste par måneder. Du kan eksempelvis gøre brug af diverse stykker sexlegetøj, da de ofte kan være med til at sætte gang i det hele. Dette gælder uanset om man er single eller i parforhold. Det handler bare om at være kreativ, men på denne hjemmeside kan du få inspiration til hvilke retninger og lyster du egentlig har.

 

Hvis du kan forestille dig det, jamen så kan du gøre det. Kun fantasien sætter grænser og ikke din barsel.

Skrevet af