Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Hot loppekoncept hitter blandt børnefamilier

Hot loppekoncept hitter blandt børnefamilier

Skrevet af 
Det er nu godt en måned siden, at Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier, Børneloppen, åbnede i Valby. Og der har været travlt lige siden i den store butik, der er et sandt mekka for børnetøj, overtøj, legetøj og andet udstyr til børn.

Sommeren er normalt højsæson for loppemarkeder, men når efteråret melder sin ankomst, skruer folk ofte ned for køb og salg af brugte varer. Men den regel har ikke været gældende for Børneloppen i Valby. Her har der ikke været stille et sekund, siden de to småbørnsmødre fra Vallensbæk, Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt, åbnede butikken den 1. oktober. Konceptet er helt enkelt - familier kan leje sig ind på en stand for en uge eller mere ad gangen, hvor de sætter brugte børneting til salg. Varerne sælges efterfølgende af personalet i butikken.

Den nyopstartede virksomhed har haft stor succes med at bruge sociale medier til at trække kunderne til butikken. ”Blot to uger efter vi åbnede, havde vi over 5.000 følgere på Børneloppens Facebook-side”, siger Johanna Kiel Nielsen. ”Rigtig mange af vores kunder er på barsel, så de er flittige brugere af Facebook og Instagram,” fortsœtter hun.

Linea boerneloppenEn af de mødre, der har valgt at leje en stand hos Børneloppen, er Linea Andersen fra Valby. ”Jeg har rigtig meget babytøj liggende derhjemme, som børnene er vokset ud af. Men jeg vil hellere prioritere hygge med familien, frem for at sælge ting på nettet - med alt det arbejde, det indebærer af korrespondance med købere og ture på posthuset.”, fortæller Linea Andersen.
I løbet af den første måned har Linea Andersen allerede tjent over 11.000 kroner ved at tømme sine gemmer. ”Børn vokser så hurtigt, at de ikke når at slide på tøjet. Så kan andre lige så godt få glæde af de mange lækre ting, jeg har gået og købt i løbet af de seneste år”, siger hun.

”Vi vidste godt, at vi havde gang i noget godt og bæredygtigt”, fortæller Johanna Kiel Nielsen, der selv står bag disken til daglig. ”Men opstarten har overgået vores vildeste forventninger. Allerede på åbningsdagen havde vi hele dagen en lang kø og mere end 1.800 transaktioner ved kassen. Og vi har fortsat rigtig travlt - så travlt, at vi allerede nu en måned efter starten har måttet ansætte mere personale”, slutter Johanna Kiel Nielsen, inden hun haster tilbage til kassen og den lange kø af ventende kunder.

Fakta om Børneloppen

boerneloppen2


Konceptet:
Man kan leje én eller flere stande i butikken, få prismærket sine varer, for herefter at overlade salget til butikkens ansatte. Det koster 200 kroner om ugen at leje en stand, og så betaler man 15 procent af indtægten i kommission til Børneloppen.

Adresse:
Gammel Køge Landevej 135
2500 Valby.


Åbningstider:
Man-fre kl. 10-18
Lørdag  kl. 10-16
Søndag kl. 10-15

Hjemmeside:
www.børneloppen.dk

Facebookside:
https://www.facebook.com/BoerneLoppen/?ref=br_rs

For mere information kontakt Johanna Kiel Nielsen på tlf. 31324171 

Skrevet af