Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Hjælp din baby med ondt i maven

Hjælp din baby med ondt i maven

Skrevet af 
annonce billede

Er der noget, der skærer så dybt i ens hjerte, som når sit eget barn græder? Nej. Det, som gør det så uendeligt svært, er at vi ikke ved hvad der er galt, da de endnu ikke har et sprog, men også at vi intet kan gøre. Trods du ikke altid ved, hvad dit barns smerter skyldes, så kan du prøve dig frem med disse nedenstående 4 måder til at mindske, undgå eller afhjælpe dit barns mavesmerter.

Blid zoneterapi og god kost

min barsel.dk hjælp din baby med ondt i maven4Hvis du har prøvet næsten alt, så har du stadig en chance for at komme til bunds i dit barns smerter. Der findes nemlig babyzoneterapi, som kan hjælpe hvis baby ondt i maven. Babyzoneterapeut, Merete Kongsmark Andersen er dygtig og erfaren indenfor denne terapiform til babyer. Hos Merte, vil dit barn blive undersøgt blidt og i rolige omgivelser. Der kan være mange grunde til baby mavekneb, så derfor finder du, på hendes side, en gratis video, hvor kan få en hurtig guide til at hjælpe dit barn. Så Hjælp din baby med ondt i maven allerede i dag med blid Baby zoneterapi.

Den gode kost

min barsel.dk hjælp din baby med ondt i maven2Når barnet omkring 4-6 mdr. alderen skal overgå fra en kost bestående udelukkende af mælk, over til en fast føde, så kan dette sagtens påvirke barnets fordøjelse. Det er derfor at vigtigt, at barnet får en blid opstart i den nye kost, hvor det endnu vigtigere er, at barnet får de rette fedtstoffer, vitaminer og så videre. Denne overgang til fast føde forårsager ofte forstoppelse hos de små børn, hvilket kan give anledning til mavesmerter. Hvis du oplever at dit barn er forstoppet, så tilbyd ekstra vand og mos i stedet for helt fast føde og undgå at dit barn får mange smerter.

min barsel.dk hjælp din baby med ondt i maven1

Skrevet af