Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Gaveidéer til babyshower

Gaveidéer til babyshower

Skrevet af 

Dette er sponsoreret indhold

Er du inviteret til en babyshower og mangler inspiration til, hvad du kan give i gave, bør du læse med her. Gaveidéer til babyshower kan være mange ting. Den helt rigtige babyshower gave kan nemlig både være noget praktisk til forældrene, der gør deres liv som forældre lettere, eller det kan være gaver til barnet, som barnet både vil få glæde af lige nu og måske også på lang sigt. Mangler du stadig gaveidéer til babyshower, giver artiklen nedenfor nogle gode råd til, hvad du kan give de nybagte forældre og babyen. 

Noget som barnet kan have glæde af i lang tid

Gode gaveidéer til babyshower kan være noget, som barnet ikke kun får glæde de første seks måneder eller det første år af sit liv. Noget legetøj eksempelvis er kun sjovt eller brugbart for barnet i et års tid, hvorimod andet legetøj og lignende kan bruges i mange år. Gode børnebøger er eksempelvis noget som kan holde i rigtig mange år. De første år er farverne og billederne sjove at kigge på, og når barnet bliver lidt ældre, vil barnet også kunne nyde fortællingen i bogen. Det kan også være et spisesæt med dyr eller andre sjove figurer eller farver på, som barnet vil kunne spise af de næste mange år. Hvis babyshoweret er for en pige, kan et smykke som eksempelvis et armbånd også være en god idé. 

Gode gaveidéer til babyshower kan være legetøj

En af de første ting, de fleste nok kommer i tanke om, når de skal tænke på gaveidéer til små børn, er legetøj. Legetøj er nemlig en oplagt gaveidé for alle børn, helt fra de er nyfødte, næsten helt op til de rammer teenage-alderen – selvom der selvfølgelig er forskel på hvilke slags legetøj, du skal give til forskellige aldersgrupper. Til nyfødte børn kan en sjov og farverig rangle være en oplagt idé. Du kan også finde en sød babyuro til at have hængende over den lille seng eller vugge. De kan også fås i lidt mindre udgaver til at hænge i barnevognen, når forældrene går tur med deres nyfødte. Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis oplagt at give barnet en sød bamse. Ofte får børnene så tæt et forhold til bamserne, at de elsker dem i mange år. 

En gave til forældrene

Hvis forældrene bliver forældre for første gang, er der helt sikkert nogle praktiske ting, de mangler at få købt, som de måske slet ikke ved, at de mangler. En nyfødt baby kræver nemlig, at forældrene får købt sig en række udstyr, som de naturligvis ikke lige har liggende i forvejen. Det kan være alt fra bleer, en sovepose til barnevognen, en pude til puslebordet til en ammepude i god kvalitet. Hvis du er tættere på forældrene og har et stort budget til rådighed, kan du også give dem dyrere ting som en god barnevogn eller en fin tremmeseng. En god idé, som både barnet og forældrene en gang vil blive glade for er en “barnets bog”, hvor de kan indsætte billeder og skrive søde minder om barnets første par år.

Skrevet af