Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Forkæl dig selv med hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa

Skrevet af 
annonce billede

Hvem prøver vi at narre, du har fortjent et meget dyrt spaophold! Men pengene hænger ikke på træerne, og derfor er hjemmespa en rigtig god løsning, fordi det er billigere og stadig meget hyggeligt og velfungerende.

Hvorfor holde hjemmespa?

Det er vigtigt, at du har god tid til dig selv, når du skal lave hjemmespa. Det handler om at slappe helt af og komme ned i gear, så du får et fornyet overskud til den kommende tid. Hjemmespa kan du bruge som et mediterende element i ugens løb, hvor du slipper øjnene fra arbejdstelefonen og lader dig selv slappe af. Din krop vil elske dig for, at du giver den tid til at mærke efter, uden at du konstant tænker over hverdagens stress og jag.

Planlæg nøje hvornår du skal lave hjemmespa

Hvis du planlægger at holde hjemmespa, så kan det være smart at gøre det en dag eller aften, hvor du ved, at du er alene hjemme i nogle timer. Så risikerer du ikke, at din mand ikke kan finde nøglerne eller et af børnene skal have hjælp til lektierne. Så er du fuldkommen alene og kan få lidt ro på og forkæle dig selv.

Hvad består hjemmespa af?

Hjemmespa kan bestå af lige de elementer, du synes bedst om. Start med et langt bad, så du får slappet af i dine muskler. Smør dig derefter ind i den dejligste lotion, du ejer. Nu handler det om at være kreativ. Måske elsker du at have glatte sommerben? Så kan du pleje dine ben med en god skrub og fjerne hårene, så de er helt glatte. Hårfjerning på benene er lidt svært at gøre vellykket alene derhjemme, derfor kan det være en god idé at kontakte en skønhedsklinik. De har det helt rette udstyr, så du ikke ender med et dårligt resultat eller en allergisk reaktion.

Afslappende musik kan hjælpe

Du kan sætte noget musik eller et afslappende meditationsprogram på, imens du holder hjemmespa. Så kan du nemlig slå hjernen fra og give dig selv tid til at lytte til noget dejligt. Du må også gerne sidde i absolut stilhed, hvis det er det, som du har mest brug for. Denne dag med hjemmespa handler mest af alt om at lytte efter til din krop, og bare gøre hvad der føles mest rart. Når din familie atter kommer hjem, så er du fyldt op på fornyet energi og igen kan være dén mor, som du ønsker at være fyldt med overskud og energi.

 

Skrevet af