Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Forevig glæden ved en nyfødt

Forevig glæden ved en nyfødt

Skrevet af 
annonce billede

Hvad enten det er ens første barn eller man er blevet forældre for anden eller tredje gang, så er lykken ved en nyfødt baby ubeskrivelig. Den første tid er dog så overvældende og kan gå meget stærkt, og før man har set sig om er babyen begyndt at kravle.

Forevig den første tid med dit nyfødte barn ved at få taget et professionelt fotografi. Det vil give dig glæde i mange år, og så kan det også bruges som den helt perfekte gave til familie og venner.

Gode billeder går aldrig af mode

Den første tid efter en ny baby er kommet til verden kan være meget hektisk. Miraklet der lige har fundet sted vækker helt ubeskrivelige følelser, og glæden synes ikke at tage en ende.

Men midt i al euforien kan det være svært at huske at tage billeder af babyen og de første øjeblikke man har sammen. Man vil gerne være tilstede, og man husker derfor måske ikke altid at tage telefonen eller kameraet frem i rette tid.

Ved at sætte tid af til at besøge en professionel fotograf, kan man lige netop få indfanget denne helt unikke følelse og glæde, uden at man mister dyrebar tid med sit barn.

Hos Frederik Laugesen Foto i Horsens kan man få taget helt unikke billeder af sin baby. Hvis man er hurtigt ude og får det gjort indenfor de 7 første dage, så vil babyens spæde start på livet blive foreviget på en smuk måde.

Personlig gave

Billedet man får taget af sin nyfødte behøver ikke kun hænge hjemme på egne vægge. Billedet kan også være den helt perfekte gave til bedsteforældre, tanter og onkler eller nære venner.

Ved at give et billede af sit barn til familie og venner udviser man omtanke. Det er en helt personlig gave, som gør det muligt for de nærmeste at dele den fantastiske nyhed med dig.

Skrevet af