Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Føl dig tryg i dit ammeforløb med en personlig ammerådgiver

Føl dig tryg i dit ammeforløb med en personlig ammerådgiver

Skrevet af 

Har du lige født og startet op med amning? Lige meget om du er førstegangsfødende eller byder jeres tredje lille guldklump velkommen, så er amningen forskellig. Oplevelsen kan kræve tilvænning og vejledning. Derfor kan en ammevejleder være en rigtig fin ide. Den bedste nyhed er, at du kan vælge netop den ammevejleder, som du føler dig tryg ved.

Vejledning til amning giver overskud

Alle børn er forskellige og det er voksne også. Du og baby skal så og sige finde jeres fælles ammerytme. Det kan kræve en smule tilvænning. Nogle gange er projektet svært og andre gange en fest. Men når først amningen er oppe at køre, er det absolut fantastisk. Derfor kan det være rigtig fint givet ud fra start af at fokusere på den gode ammeoplevelse.

Der er flere fordele ved at prioritere amningen højt. For det første er en god ammeproces vigtig for baby, da modermælk i rigelige mængder er den bedste start på livet for en lille ny. For det andet skaber amningen mulighed for at knytte bånd og nyde babyboblen. Derfor er det så vigtigt ikke at tøve med at række ud og lede efter vejledning.


Vær tryg ved at vælge en ammevejleder, som matcher dine behov bedst

Det er heldigvis muligt at finde et væld af skønne, flinke ammevejledere. I skal blot finde den helt rette for jer.

Det kan være uvurderligt i et svært ammeforløb at være knyttet til en bestemt ekspert på området, som kender dig, din familie og jeres særlige behov. På den måde bliver det også nemmere at give de bedste løsningsforslag og finde ud af, hvad der virkelig kan lette jeres amning.

Overvej eksempelvis gerne hvad der passer jer bedst i forhold til bopæl, tidligere oplevelser og temperament.


Ammevejledning kan foregå digitalt eller hjemme

Vejledning kan ske via mail, videolink eller samtaler. Det giver et fint, praktisk mulighedsrum. Vejledningen skal nemlig være en nem, let tilgængelig hjælp i jeres hverdag med den lille nye. Det tager forløbet heldigvis højde for. Nogle synes, at det er rigtig rart med hjemmebesøg, hvor både mor og barn tune ind. Mens andre foretrækker at tage snakken over mail.

Den gode ammevejledning er heldigvis kun et klik væk.

 

 

 

Skrevet af