Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Find de bedste tremmesenge

Find de bedste tremmesenge

Skrevet af 
annonce billede

Vil du være sund, rask og glad, er det utroligt vigtigt, at du får en god nattesøvn. Det samme gør sig naturligvis gældende for junior, og derfor kan det også godt betale sig at bruge noget tid og energi på at finde den helt perfekte tremmeseng. Søvn er meget vigtigt for voksne, og for børn er det endnu vigtigere. Det spiller en central rolle i forhold til barnets udvikling, om han eller hun får sovet nok – og godt nok – og derfor bør søvnen også blive prioriteret.

Når børnene er helt små, sover de som regel i en tremmeseng, inden de bliver flyttet over i en juniorseng. Dette sker ofte omkring barnets tredje år. Grundene til, at man lader børn sove i tremmesenge, er blandt andet, at tremmerne skaber tryghed. Det er trygt for jer som forældre at vide, at jeres lille guldklump ikke kan falde ud af sengen om natten. Derudover virker det beroligende på barnet, at barnet kan se ud. Det er netop derfor, man vælger tremmer og ikke faste sider. Med tremmer er det stadig muligt for barnet at orientere sig og holde øje med, hvad der foregår omkring sengen, og det er en kæmpestor fordel.

Find den rette tremmeseng

Der er mange forskellige tremmesenge på markedet, og der er naturligvis flere forskellige parametre, du skal have for øje, når du skal finde den helt perfekte seng. Blandt andet kan man få tremmesenge med justerbare bunde, og det kan i nogle tilfælde give god mening. Man kan desuden få tremmesenge i forskellige størrelser og naturligvis med forskellige typer madrasser. Derudover kan man finde tremmesenge i et væld af forskellige design, så du kan finde en seng, der passer perfekt ind på børneværelset rent stilmæssigt.

Du kan blandt andet finde et stort udvalg af tremmesenge her og blive klogere på, hvilke muligheder der er. Med den rette seng bliver det langt mere behageligt og trygt for den lille at sove, og det er virkelig vigtigt i forhold til velvære, sundhed og udvikling. Derfor kan det også godt betale sig at investere nogle penge i en god seng til dit barn. Ligesom vi voksne har brug for en god nattesøvn for at kunne fungere, har dit barn så sandelig også brug for en god søvn. Vælger du en god tremmeseng, kan dit barn uden problemer bruge den, indtil han eller hun er stor nok til en juniorseng, og derudover kan tremmesengen gå i arv til nye guldklumper i familien. Find derfor en god tremmeseng i første omgang, så du er sikker på, at dit barn får sovet godt.

Skrevet af