Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»De bedste babyalarmer i 2019 – hvad skal du gå efter?

De bedste babyalarmer i 2019 – hvad skal du gå efter?

Skrevet af 
annonce billede

I Danmark har vi en tradition for at lade de små poder sove udendørs i barnevognen fra de er helt små. Den friske luft og muligheden for at ligge stille og roligt uden den åbne himmel er noget vi vægter højt. Det kræver kun en barnevogn og en rigtig god babyalarm.

For at finde den bedste alarm er der en række funktioner og muligheder du skal tage stilling til og for at gøre det letter for dig, har vi samlet en oversigt herunder. Vi gennemgår de vigtigste funktioner og fortæller dig, hvorfor de kan være fordelagtige for dig, når du skal vælge den bedste babyalarm.

Babyalarm med batteri eller ledning

Hvis du allerede nu ved, at in baby kun skal sove indendørs, så kan du sagtens nøjes med en almindelig alarm med ledning. Det er i mange tilfælde billigere og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt den løber tør for strøm midt i det hele.

Ulemperne med ledning er selvfølgelig, at du ikke kan tage alarmen med, hvis du skal på tur eller, bruge dem udenfor rækkevidde af an stikkontakt.

Vælger du en model med batteri kan du med fordel vælge at investere i nogle genopladelige varianter, der kan bruges igen og igen.

Husk også at kigge på forskellige "bedst-i-test" indlæg om babyalarmer på nettet for at finde den helt rette model til jeres behov.

Babyalarm med kamera

Noget af det nyeste indenfor babyalarmer er modellerne, der kommer med kamera. Det betyder, at du ikke længere bare kan høre, om der er stille i vognen, men også se, om den lille stadig sover eller ligger og øffer rundt med åbne øjne.

Modellerne med kamera bruges som regel sammen med din egen telefon eller tablet, så der er kun en enhed at holde styr på frem for de normale to og du får en melding så snart der er bevægelse i kameravinklen, hvis du i en periode også bruger telefonen til noget andet.

Sover den lille udenfor er det måske ikke den optimale løsning, fordi det kan være svært at finde plads til den store enhed i barnevognen et sted, hvor kameraet rammer korrekt, men skal den bruges indendørs, så er det en god løsning for dig, der gerne vil have både ører og øjne på den lille.

Bedste babyalarm i test 2019

Når du skal finde de rigtige babyalarmer, er det både de ovenstående ting, du kan kigge efter, men også ting som:

  • Rækkevidde
  • Lysfunktion
  • Lydfunktion

Den alarm, der har vundet flest priser i 2019, kommer fra Phillips og har en lang rækkevidde på 330 meter, tovejslydfunktion og beroligende lys, der sørger for, at baby aldrig vågner op i totalt mørke.

Skrevet af