Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Bliv klar til familieforøgelse

Bliv klar til familieforøgelse

Skrevet af 

Indholdet er sponsoreret og artiklen er skrevet i samarbejde med lillefigaro.dk.

Er der et nyt familiemedlem på vej, hvad end det er dit eget barn eller en i din familie, så skal der gøres klar. Men hvad skal du huske at nå? Vi kommer med gode råd til både den nybagte mor, familien dertil og vennerne, der skal sørge for f.eks. et baby shower. Så kan du blive lidt klogere på, hvordan du bliver ordentligt klar.

Som familiemedlem

Med en familieforøgelse følger også nogle gode gaver, hvor der er tænkt godt og grundigt over indholdet. Er du på udkig efter den perfekte dåbsgave, så har vi nogle gode ideer til dig. Først og fremmest er tøj altid et sikkert valg, og gerne noget der kan bruges på et senere tidspunkt. Gå efter nogle af de kendte mærker, der leverer tøj af høj kvalitet. Det kan være LEVI’s til børn eller en fin sommerkjole til den nyfødte pige. Du kan se mere her, hvis du vil inspireres til den perfekte dåbsgave.

Du kan også kigge rundt efter et fint smykke til det nyfødte barn. Dette er en klassisk gave, men dog også en af de gaver, der kan bruges i længest tid. Det er samtidig også en meget personlig gave, hvis du selv har udvalgt smykket.

Som veninder

Er I veninder til den kommende mor, så har I især én stor ting, som I skal have styr på, inden barnet kommer til verden. Vi har taget den amerikanske tradition omkring Baby Shower til os, hvor der bliver holdt en lille fest for den kommende mor. Her bliver der serveret slik og kage i enten blå eller lyserøde nuancer, og så gives der i nogle tilfælde gaver. Som veninder behøver I ikke holde den helt store fest, men blot invitere de nærmeste over, så I kan vær sammen inden det hele går løs.

Til den kommende mor

Som nybagt mor er der meget at få styr på, men nogle ting er vigtigere end andre. End af de vigtige ting for dig at få styr på er selvfølgelig et velfungerende børneværelse og børnetøj i den rigtige størrelse. Så kan du være klar ved fødslen med det mest nødvendige. Samtidig kan det være en fordel at få sutter og diverse praktiske ting til barnet på plads, og så skal du selvfølgelig have fat i et puslebord.

Mange mødre gør brug af de velkendte ammepuder, der gør det mere behageligt for dig og barnet under amning. Denne pude er oftest nem at forme efter barnet, og derved skaber det en komfortabel liggeposition for dit barn. Du finder disse ammepuder i diverse børnebutikker, og der er også en lang række af online forhandlere, der har dem til en yderst god pris.

Skrevet af