Du er her:min barsel»Artikler»Sundhed»Stærkt immunforsvar og mindre stress - for hele familien (video)

Stærkt immunforsvar og mindre stress - for hele familien (video)

Skrevet af 

Denne artikel, som også indeholder en video, er en online-workshop til hele familien, hvor du vil få vist nogle akupressur- og akupunkturpunkter, som du kan bruge på din baby, på dit mindre barn, eller på dig selv. Fokus i videoen er på at styrke immunforsvaret og hjælpe dig selv, eller dit barn, godt igennem sygdom som forkølelse, influenza osv. Ligesom du får vist gode akupunkter, som du kan trykke på og massere for at stresse af og hjælpe dit barn og dig selv igennem, hvis I er urolige, stressede, har et uroligt nervesystem, er overloadede osv. 

I denne video viser zoneterapeut Katrine Birk dig nogle gode punkter fra zoneterapiens og akupressurens verden, som du kan bruge hjemmefra på dig selv og dine børn;

Stærkt_immunforsvar_mindre_stress_og_bedre_søvn_for_hele_familien.png

Det vigtigste er, at når du behandler dine børn, dit lille barn og dit spædbarn, at det altid er på barnets præmisser. Hvis det er rart, så bliv endelig ved, men hvis hvis du kan se på barnet, eller hvis barnet giver udtryk for at det synes det er super irriterende og ikke særlig rart, så stop endelig op og lad være! - Og det samme gælder selvfølgelig med dig selv, hvis det keder dig eller giver dig uro eller en ubehagelig følelse så stop, tag en pause eller vent til en anden dag.

Brug altid bløde, kærlige og blide hænder med lette tryk. Hvis det er rart, for dit barn at modtage zoneterapien/akupressuren, så bliv endelig ved.

Katrine Birk viser dig i videoen forskellige punkter der er afstressende og letter et overbelastet/overloadet nervesystem. Hun viser punkter der kan være med til at få dit barn, eller dit spædbarn til at falde til ro, og have nemmere ved at give slip på dagens oplevelser, og falde i søvn. Punkterne hjælper simpelthen din baby med at kunne sove bedre.

Zoneterapi-punkterne i denne video, er også punkter, som hjælper dig med at connecte med dig selv, give ro, grounde og mærke grundenergien og give dig energien tilbage. Det er super vigtigt og rart, at komme tilbage til sig selv, når man som mor med små børn, og måske endda med et lille spædbarn, har travlt med at dække alle andres behov. Endelig er der også punkter, som du kommer til at lære i denne video, som styrker immunforsvaret og gør det modstandsdygtigt.


Se Katrine Birks youtube video her, og få hendes nemme guide til stærkt immunforsvar, mindre stress og bedre søvn til hele
familien* Katrine Birk har rettigheden til videoen her, men har givet Min Barsel tilladelse til at bruge den.

Denne form for hjemmebehandling må ikke ses som en erstatning for at gå til læge, zoneterapeut eller kranio sakral behandler med dit barn, eller dig selv, men skal ses som en kærlig forlængelse af det nusseri og den omsorg du i forvejen giver til dit barn/dig selv. En sådan form for hjemmebehandling har stort potentiale til at give jer den ekstra ro, grownding og balance - og ikke mindst en rar connectende stund sammen.

Rigtig god fornøjelse!

 

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
ZONETERAPEUT
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL