Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Graviditetsscanning»Graviditetsscanning Sjælland»Graviditetscanning hos Jordemoderen.nu

Graviditetscanning hos Jordemoderen.nu

 jordemoderen nu


Susanne har 17 års erfaring som jordemoder og tilbyder bl.a. rebozo, akupunktur, graviditetsscanninger og meget mere.

 

    Jordemoderen - Susanne Kristensen
    Knudsvej 19, 4000 Roskilde
    susanne@jordemoderen.nu
     +45 2069 3588
    www.scanninghosjordemoderen.nu

 


Scanninghosjordemoderen.nu
er en hyggelig jordemoderklinik bare 100 meter fra Roskilde station, som ejes og drives af jordemoder Susanne Kristensen, der har over 17 års erfaring som jordemoder. Hun har erfaring fra både fødegang, klinik- og hjemmefødsler og er uddannet IBCLC ammevejleder. Alle tilknyttede sonografer på klinkken er også jordemødre med erfaring far fødegang og konsultation. 


Det giver rigtig god mening for os at kunne rådgive dig omkring graviditeten. Der er altid sat god tid af, så der netop er tid til spørgsmål. Jordemoderomsorg og nærvær skal være en del af scanningsoplevelsen.

Du får selvfølgelig både udprint af billeder samt resten på mail.

Scanninghosjordemoderen.nu tilbyder en række forskellige scanninger:

 

Tidlig scanning 

Scanninghosjordemoderen tilbyder tidlig scanning, hvor du har mulighed for at om graviditeten udvikler sig, om der er et eller flere fostre og se hjerteblink fra ca 6. uge. Du får også en foreløbig beregning af termin.
Mange finder stor tryhed i "at kigge ind" i de tidlige uger, hvor man endnu ikke mærker liv eller bliver set af jordemoder eller læge. Vi afsætter altid god til så der er plads til en snak og sprørgsmål ved behov.
Det er muligt at se graviditeten fra 5+0, men vi anbefaler du kommer fra 6+0, hvor det er muligt at se efter hjerteblink.
Det kan for mange være svært at regne ud præcist hvor i graviditeten man er. Derfor kan man risikere at være kortere henne end forventet, hvilket gør det udfordrende, at se det ønskede ved scanningen. I et sådan tilfælde vil du få tilbudt en ny scanning uden beregning, typisk ugen efter. En tidlig scanning/tryghedsscanning kan vise om graviditeten er i livmoderen, om der er et eller flere fostre, se hjerteblink fra ca 6+0 samt lave en beregning af, hvor langt du er i graviditeten. Dog er det nakkefoldsscanningen, der fastsætter den endelige termin. I de tidlige uger vil denne scanning ofte foregår vaginalt.
Skulle der være komplikationer med graviditeten, vil sonografen (der også er jordemoder) guide dig i kontakt til læge/fødested.

jordemoderen susanne kristensen

Kønsscanning 

En kønsscanning foretages fra 14+0, men vi anbefaler dog du venter til 15+0, hvor man med lidt større sikkerhed kan bestemme kønnet.
Når du kommer til en kønsscanning, er det selvfølgelig med det formål – at finde ud af kønnet. Det er vigtigt for os at gøre opmærksom på at det ikke er en misdannelsesscanning (som den du bliver tilbudt på fødestedet i ca 20.uge). Selvfølgelig vil vores dygtige sonografer prøve at se så meget som det er muligt i din pågældende graviditetsuge. Skulle vores sonograf opdage en afvigelse vil blive guidet i at tage kontakt til dit fødested.

Nogle gange kan fostrene udfordre os ved f.eks. at ligge med samlede ben eller have navlesnor foran kønnet. Højt BMI kan også give lidt ekstra udfordring. Hvis det ikke lykkes får du selvfølgelig et nyt forsøg.
Sonograferne er alle uddannet jordemødre og har god tid til en snak om din graviditet og eventuelle spørgsmål du måtte have.
Desuden tilbyder vi kønsscanning, hvor der ligeledes er god tid til at kigge på fosterbevægelser og høre hjertelyd og stille spørgsmål.

Trivselsscanning

Ved en trivselsscanning har vi mulighed for at måle babys vægt, fostervandsmængde og moderkagefunktion som kan givet et indtryk af, hvordan baby trives.
Vi tilbyder denne scanning fra uge 14+0 og frem til fødsel.
Målinger giver os et billede af om barnet vokser og trives her og nu. Det er også muligt at måle livmoderhals, hvis du ønsker dette. Alle målinger vurderes ud fra standarder, der også bruges på landets fødesteder.

Vores sonografer har stor erfaring og arbejder på sygehus også, hvor de kontinuerligt holder sig opdaterede. De vil selvfølgelig guide dig i tilfælde af scanningen viser en afvigelse. Det er muligt at kigge efter kønnet under denne scanning, selvom det ikke er det egentlige formål. Vi tager gerne lidt billeder undervejs, men tiden er primært afsat til at vurdere trivsel. Der er desuden god tid til at svare på spørgsmål omkring din graviditet. Er du medlem af danmark får du tilskud til denne scanning.

3D/4D scanning 

Ved en 3D/4D scanning gør vi alt hvad vi kan for fange nogle fine billeder af baby. Du får dem både i farve og i sort/hvid. Der måles også på trivselsparametre.
Ved denne scanning vil vores dygtige sonografer gøre alt hvad de kan, for at få nogle gode billeder af din baby i 3D/4D. Det er mest optimalt at lave scanning fra ca 26+0 – 30+0. Der vil også blive målt på barnets størrelse, fostervandsmængde og blodgennemstrømning i navlesnor. (ligesom vi gør det i trivselsscanningen). I tilfælde af afvigelser, vil du blive guidet i kontakt til fødestedet.

Vi gør hvad, vi kan for at få gode billeder. Det kan af og til være udfordrende, hvis barnet f.eks. ligger med hovedet op mod livmodervæg eller har hænder foran. Højt mor BMI kan også udfordre lidt. Hvis det slet ikke lykkes at få nogle billeder, tilbydes du EN ny tid uden beregning (kun med fokus på billeder og ikke nye målinger). Det er muligt at kigge efter kønnet også, hvis du ønsker det. Alle sonografer på klinikken er erfarne jordemødre, der også gerne svarer på spørgsmål omkring din graviditetHvis det er svært at se kønnet eller få et billede ved 3D scanning, får du et nyt forsøg uden beregning.

Et lille kig-scanning

Endelig kan du booke "et lille kig" som er en lille scanning til en god pris, lavet til at finde tryghed i lige at kunne kigge ind og se bevægelser og høre hjertelyd.

Privat jordemoder

Klinikken tilbyder også private jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, fødselsmodning og ammevejledning. Du kan se de forskellige jordemodertilbud her:
https://min-barsel.dk/privat-jordemoder-sjaelland/jordemoderen

Udgangspunktet for enhver ydelse du booker i jordemoder- og scanningsklinikken er TID, NÆRVÆR og høj faglighed.
Desuden tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Vi glæder os til at byde dig, din partner, søskende eller andre pårørende velkommen.  


jordemoder susanne kristensen