Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Fødsel»Plukkeveer - hvor mange er okay at have?
 
 

Plukkeveer - hvor mange er okay at have?

Skrevet af 

Plukkeveer eller plukveer er en helt almindelig oplevelse under en graviditet. Mange gravide oplever plukkeveer og andre kvinder oplever det aldrig. Begge dele er helt normalt, men alligevel er der nogle retningslinier du skal være opmærksom på. 

De kvinder, der oplever at have plukkeveer, er ofte i tvivl om det er okay.

- Hvor mange plukkeveer må man egentligt have på en dag?

- Er 20 normalt? Er 80 for mange?

- Er det ufarligt at livmoderen går og øver sig på at føde barnet, når der stadig er flere måneder til terminsdagen?


Jeg får rigtigt ofte disse spørgsmål, og derfor har jeg lavet denne video, der gør jer klogere på hvor mange plukkeveer man må have, før man skal blive bekymret.Hvis du stadig er i tvivl om du har for mange plukkeveer, når du har set filmen, så snak med din jordemoder om det. Jeg vil gerne hjælpe og guide dig, så du får en tryg graviditet.

Se mere på privatjordemoderkbh.dk

Stine Roswall

Stine Roswall er privatpraktiserende jordemoder og arbejder i Storkøbenhavn hvor hun tager hjem til gravide og vejleder dem i forhold til den forestående fødsel. Hun rådgiver også familier med de problematikker og spørgsmål der måtte komme til efter fødslen. 

Stine Roswall er aktiv på de sociale medier, hvor du blandt andet kan stille spørgsmål til hende hver onsdag på hendes facebookside Jordemoder Stine  

Herudover laver hun diverse videoer om graviditet og fødsel som du kan finde på hendes youtube kanal Stine Balle Roswall.

Hjemmeside: privatjordemoderkbh.dk