Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Sund glad og gravid - - Din baby blir hvad du spiser og tænker

Sund glad og gravid - - Din baby blir hvad du spiser og tænker

Skrevet af 

Doula Christina Hedegaard, der nu også kan kalde sig forfatter til bogen Sund glad og gravid -din baby blir hvad du spiser og tænker, som hun har skrevet sammen med Lene Hansson, kommer til til Arnold Busk i Valby torsdag den 08.06.2017 kl. 13:00-15:00, hvor hun signerer og fortæller lidt om den nye bog.

Du kan blandt andet få at vide hvorfor din baby bliver hvad du spiser OG hvad du tænker. Christina vil nemlig løfte sløret for hvordan ikke bare vores kost, men også vores ordvalg og tanker har stor betydning for vores eget og vores ufødte barns velvære. For eksempel kan tre små ord ændre meget i vores hverdag.

Du vil også have mulighed for at afprøve enten fertilitet- eller graviditetsmassage, da Christina vil demonstrere et par af de øvelser som hun skriver om i bogen.

Foredraget er gratis og du kan tilmelde dig og læse mere her


Om bogen

Det er vanskeligt for rigtigt mange par, at blive gravide.

Når kvinden omsider bliver gravid kommer der ofte gener som f.eks. kvalme, bækkenløsning mm.

Ikke så sjældent kan der gøres noget ved både chancerne for at blive gravid og graviditetsgenerne - med den rette kost og det rette mindset. Med bogen Sund, glad og gravid - din baby blir hvad du spiser og tænker, er I som par godt hjulpet på vej til en god start på en sund graviditet og til at danne et godt fundament af top-tunede celler til jeres baby at vokse af. 

Din baby bliver hvad du spiser og tænker, og her er alle råd du skal bruge, for at både du og barn får en god start.

Du kan købe bogen hos Saxo her
 

Om Christina Hedegaard

Christina Hedegaard Jørgensen alias Mama Christina er uddannet personlig fødselscoach og doula. Christina arbejder med rebozo, massage, fødeplaner, ammeteknikker og naturlig fødselshjælp. Hun er vært på det populære Doula TV som sendes på kanal 1. Du kan finde alle hendes interviews her

 

Skrevet af