Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Forældre som førerulve

Forældre som førerulve

Skrevet af 

Familieterapeuten Jesper Juul, som i 1995 skrev den internationale bestseller Dit kompetente barn, giver nu endnu engang os forældre noget at tænke over og noget at diskuterer, med bogen Førerulve som udkommer den 16. marts 2017.

I  bogen Førerulve, beskriver familieterapeut Jesper Juul, at børn har behov for forældre der viser vejen med et kærligt og konsekvent lederskab. Familieterapeuten, mener ikke at vi forældre er sat i verden, for at rydde alle problemer og hindringer af vejen for vores børn. 

I bogen forklarer Jesper Juul vigtigheden af, at forældre tør være en autoritet der udviser konsekvens på en kærlig og forstående facon. Forældre skal turde træffe beslutninger på familiens vegne - både de populære beslutninger og de beslutninger der er mindre populære. Når barnet ved, hvad det har at forholde sig til kan det bedre slappe af indenfor de givne rammer. Der sker nemlig det, at når der bliver sat grænser og taget ansvar opstår der tillid og ro hos barnet. 

Denne bog er til alle forældre, men kan også være et godt redskab til f.eks. familieterapeuter, psykologere og andre behandlere og omsorgspersoner.

Bogen kan købes her

 

 

Skrevet af