Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Babyudstyr»Our Generation dukker og badelegetøj hos Lirum Larum Leg

Our Generation dukker og badelegetøj hos Lirum Larum Leg

Skrevet af 
annonce billede

Hos Lirum Larum Leg findes der er lækkert produktsortiment, som byder på kvalitetsrigtige produkter. Sortimentet indeholder bl.a. søde dukker fra Our Generation og forskelligt badelegetøj, til gode priser.

Lirum Larum Leg byder på flotte canadiske dukker, hvor hver dukke har hver deres personlighed. De skønne dukker fra Our Generation fås i store udgaver, som er egnet til lidt større piger, der ønsker at lege med de flotte dukker. Our Generation dukkerne fås med forskelligt tilbehør, hvor alt hos Lirum Larum Leg fås i den bedste kvalitet. Dukkerne fra Our Generation kan bruges til at lege og stimulere børnenes fantasi, hvor det forskellige tilbehør kan bruges til dukkerne og leges med. Her findes fx forskellige dukketøj og andet tilbehør, som rulleskøjter og meget andet, hvor kun fantasien sætter grænsen, for børnenes leg. Der findes bl.a. dukker fra Our Generation med selvvoksende hår, så det føles mere som et rigtigt menneske, man har med at gøre. Læs mere på www.lirumlarumleg.dk og find dine yndlingsdukker.

Der findes hos Lirum Larum Leg også et fornuftigt udvalg af forskelligt badelegetøj, til gode priser. Webshoppen indeholder en masse forskellige produkter til udendørs brug, i det varme sommerdage. Der findes en masse forskellige badelegetøj, som er egnet til babyer og mindre børn, som lover en hyggelig stund, for børnene udendørs eller i badet. Det kan ofte være svært at få små børn i bad, og badelegetøjet kan derfor hjælpe til med at gøre det lidt sjovere. Der findes badelegetøj som kan fiske, sprøjte, plaske og bygges med i vandet, så du altid er sikker på at kunne finde noget, som dit barn vil kunne lide. Der findes bl.a. også de populære badeænder fra Hevea, som er et klassisk badelegetøj. Undersøg mere på www.lirumlarumleg.dk.

Besøg webshoppen hos Lirum Larum Leg allerede i dag, og kig det brede produktsortiment igennem og find de rigtige produkter til dig.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL