Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Babyudstyr»Derfor bør du vælge Moonboon vuggemotor

Derfor bør du vælge Moonboon vuggemotor

Skrevet af 
annonce billede

 

Er du det man kalder for en nybagt forælder, så kan du enten være en af de få og heldige kartofler, der bare synes det er let, ellers også kan du være den type der er flest af, nemlig den som synes det godt kan være hårdt og krævende hele tiden at skulle være på.

Når barslen skal klares alene, så kan du stadig få hjælp til et break i ny og næ

Det forventes stort set altid, at det er en kæmpe omvæltning at få en lille ny i huset. Baby er dybt afhængig af mor og far og det kan selvfølgelig gøre, at man har uanede kræfter selv efter en hård fødsel, men selv om man klarer den, så kan det også gøre at man ikke føler at man giver den 100 procent, fordi man er udmattet.

Det mest omtalte problem, der udmatter nybagte forældre er, at man ikke har bare 5 minutter for sig selv. Er man 2 hjælper det rigtig meget, når den ene tager over for den anden, men når der ikke er 2 hjemme på barsel længere, så kan det være virkelig hårdt.

Er det noget du kan nikke genkendende til, så er der heldigvis noget du kan prøve, som allerede har hjulpet mange forældre. Med en vuggemotor fra moonboon, har flere nybagte forældre oplevet at få det lille break de har længdes efter.

Lad dine arme hvile, mens en motor får dit barn til ro

Vuggemotoren er en simpel og sikker motor, der vil vugge for dig. Du kan altså lægge dit barn i slyngen for at undgå længere og trætte arme, men i stedet for at du selv skal stå og vugge slyngen, så kan du her tænde for motoren og få den til at gøre jobbet for dig.

De fleste forældre oplever at deres baby med det samme falder til ro når der vugges og mange babyer falder også i søvn i slyngen, når der vugges. Det giver altså dig muligheden for, at få det break der helt sikkert er tiltrængt.

 

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL