Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Gaveideér til de mindste

Gaveideér til de mindste

Skrevet af 
annonce billede

Står du overfor at skulle finde en god gave til det mindste medlem af familien, eller til dine venners børn? Universet indenfor børnelegetøj er stort og det kan virke uoverskueligt. Så læs med i denne artikel, for at få lidt inspiration til gode gaveideér til de mindste.

Kuglebaner

Kuglebaner er en underholdende og lærerig gave, og de kan fås i mange størrelser og farver, samt enten i træ eller plastik, alt efter hvad du er til. Kuglebaner kan fås i mange forskellige serier, og til kuglebaner høre selvfølgelig også tilbehøret, som for eksempel de forskellige små biler, som barnet også selv kan være med til at vælge undervejs. Køb kuglebaner hos borneneskartel.dk/kuglebaner, og bliv inspireret af deres store udvalg, og flere forskellige sværhedsgrader indenfor kuglebaner. Bestiller du online hos Børnenes Kartel, bliver dine kuglebaner leveret inden for 3 dage.

Puslespil og kreativt legetøj

Udover kuglebaner, kan du hos Børnenes Kartel finde et stort udvalg af andet legetøj, heriblandt puslespil og legetøj som både er underholdende og udfordrer barnets kreativitet. Puslespil kan gives til børn helt ned til etårsalderen, og de hjælper med at træne børns koncentrationsevne. Hos Børnenes Kartel ses et stort udvalg, indenfor forskellige temaer, mønstre og farver. Indenfor kategorien af kreativt legetøj, ses blandt andet maling, perleplader og modellervoks, som også er gode gaver, specielt til de regnfulde og kolde dage, da disse er ting, barnet kan sidde og hygge sig med indendørs.

Udendørs legetøj

Sommeren er på vej, og dermed bliver det også sjovere og nemmere at lege udendørs. I kategorien af udendørs legetøj findes blandt andet sjippetove, walkie-talkier, rulleskøjter og insektglas, hvilket alt sammen er noget som kan gøre legen ude i haven, eller i skoven mere spændende og sjov. Det kunne også være spande, rive og skovle, som familien kunne tage med på stranden til sommer. Udvalget indenfor udendørs legetøj er stort, og der findes noget til alle, drenge og piger, i alle aldersgruppe, så det er op til dig, hvad du mener ville bringe mest glæde hos barnet.

Indhold fra de forskellige kategorier kan også kombineres, så der er sjovt og spændende legetøj til forskellige dage, og forskellige sæsoner. Uanset hvad, er udvalget hos Børnenes Kartel stort, og blandt andet giver udvalget af kuglebaner dig mulighed for, at give en gave som passer til barnets alders og som kan bibringe leg og læring. Hvilket barnets forældre højst sandsynligt også ville sætte pris på.

 

 

Skrevet af