Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Naturlig skønhed»Forkæl dig selv med naturlige olier i din barselsperiode

Forkæl dig selv med naturlige olier i din barselsperiode

Skrevet af 

Dette er sponsoreret indhold

At være gravid kan være en hård tid og det samme med det at være på barsel. Graviditet indebærer tit smerter og ubehag, hvilket naturligvis følger med når du går på barsel. Men det at vente barn er en af de største begivenheder i livet, og det er vigtigt at huske at nyde denne tid trods rygsmerter, kvalme og hvad der nu ellers medfølger dét at være gravid. Det er også vigtigt at du i denne tid, husker dig selv og forkæler dig og din krop. Du og din krop går igennem store forandringer og selvforkælelse er derfor en vigtig ting når du er gravid og på barsel. Sørg for at give din krop plads og tid til at slappe af, i disse tider med store fysiske forandringer. Noget mange nyder af er selvforkælelse med naturlige olier. 

Store forandringer når det kommer til hud, hår og negle

Naturlige olier er et vidt begreb, men når det kommer til graviditet sker der som sagt en masse forandringer med din krop. Mange oplever under graviditet hvordan der tyndes ud i hårpragten og hvordan strækmærkerne spreder sig langs mave og diverse andre steder på kroppen. Her kommer de naturlige olier ind i billedet hvor især mandelolien har vist sig at være i toppen af produkter som gravide er helt vilde med. Det der er med mandelolie er nemlig at den går ind og tilføre din hud en masse fugt og efterlader huden blød og elastisk. Derfor er der mange der er helt vilde med denne olie under graviditet, da det kan forhindrer kroppen i at tilføre kroppen lige så mange strækmærker som hvis ikke du havde denne olie i brug. 


Olien kan også tages i brug hvis du går og taber en masse hår under din graviditet. Olien går nemlig ind og styrker både hårstrå og hovedbund, og hjælper på tyndt og slidt hår, samtidig med at styrke din hovedbund mod graviditetens tyvagtige adfærd. Så har du problemer med hårvæksten under din graviditet, så forkæl dig selv med mandelolie og oplev hvordan dit hår føles både blødt, sundt og stærkere end nogensinde før. Udover at hjælpe på hår og hud, så hjælper mandelolien også på negle, så hvis du alligevel har gang i den store dag fyldt med selvforkælelse, så tilfør også olien på negle og hænder. Her vil du opleve hvordan olien trænger ind i negl og hud og fremmer vækst og styrker neglens overflade

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL