Du er her:min barsel»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder Nordjylland»Jordemoder Tone Suneson

Jordemoder Tone Suneson

  

 

    Jordemoder Tone Suneson
    Gammel Skørpingvej 35 F, 1. 5. - 9520 Skørping
     kontakt@jordemodertonesuneson.dk
     +45 2840 1147 
    https://www.jordemodertonesuneson.dk/

 

Jeg hedder Tone Suneson, og jeg er 32 år gammel og er uddannet jordemoder. Jeg bor i Skørping sammen med mine tre skønne børn, Silas (født i 2012), Vigga (født i 2016) og Emil (født i 2020).

Efter at have afsluttet min jordemoderuddannelse i 2018, har jeg arbejdet både på fødeafdelingen og i jordemoderkonsultationen i Aalborg. Gennem min tid i det offentlige sundhedsvæsen har jeg set, at der er rum for forbedringer i forhold til graviditet, fødsel og barsel. Dette har ført til, at jeg har fundet motivationen til at blive en selvstændig jordemoder. 

 

Jordemoderkonsultation

Graviditet kan for mange være en betydelig forandring i livet. Der kan opstå mange ændringer og nye fornemmelser i kroppen samt et hav af tanker, der fylder dit sind. Du kan føle dig både sårbar og stærk på én gang, og det kan ske, at ansvaret for dit ufødte barn til tider virker overvældende.

Under en jordemoderkonsultation hos mig vil der være tid, ro og et trygt miljø for at adressere alt dette og meget mere. Samtalen vil fokusere på dig og dine behov, så vi kan tale om præcis de emner, der optager dig. Det kan for eksempel være bekymringer eller forhåbninger vedrørende din graviditet, fødsel eller familieetablering, fysiske udfordringer under graviditeten, valg af fødested, eller måske har du tidligere oplevet en traumatisk fødsel, som du ønsker at bearbejde.

I løbet af jordemoderkonsultationen vil jeg også undersøge din gravide mave ved at mærke efter barnets position, vurdere størrelsen af både barnet og livmoderen, samt lytte til barnets hjertelyd (muligt fra uge 16+0 i graviditeten). Derudover vil jeg måle dit blodtryk og undersøge din urin.

Du og din partner er velkomne under hele din graviditet.

 

Fødselsforberedelse

Jeg tilbyder skræddersyet fødselsforberedelse for dig og din partner, hvor vi fokuserer på netop din graviditet og jeres kommende fælles fødselsoplevelse. Det kan være, at I venter jeres første barn, og det at skulle føde og blive forældre er en helt ny verden, der åbner sig for jer. Eller måske har I født tidligere, men ønsker at forberede jer på en anden måde denne gang. Vi sørger for, at I begge er godt forberedt, så I kan gå ind til fødslen med så meget ro og viden som muligt, samt en klar forståelse af, hvad I kan forvente under fødslen. Jeres personlige fødselsforberedelse kan blandt andet indeholde emner som:

 • Fødselsfaser, hormoner, barnets rotation og forebyggelse af bristninger
 • Vejrtrækningsteknikker
 • Medicinsk og ikke-medicinsk smertelindring
 • Fødsel efter tidligere kejsersnit
 • Fødsel efter et tidligere kompliceret fødselsforløb
 • Partnerens rolle under fødslen
 • Fødselsangst
 • Værktøjskassen: Vi fylder jeres værktøjskasse med mine bedste redskaber, råd og teknikker, som I begge kan anvende under fødslen.

Vi aftaler på forhånd, hvilke specifikke emner I ønsker at fokusere på, og der vil naturligvis være tid og plads til at besvare de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

 

Ammeforberedelse

For mange gravide kan forberedelsen til fødslen være en væsentlig del af graviditeten. Imidlertid er mange ikke klar over, at det også er en god idé at forberede sig på amningen allerede under graviditeten. Nybagte forældre bliver ofte overraskede over, hvor meget tid, øvelse og tålmodighed det kræver at få amningen i gang, samt at det er normalt at støde på udfordringer i starten. Amning kan således være lige så ukendt et territorium som den kommende fødsel og kan måske også være forbundet med usikkerhed eller bekymringer. Hvis du ønsker at amme dit barn, er ammeforberedelse helt klart relevant for dig. Med solid og grundig viden allerede under graviditeten vil du være bedst muligt rustet til at møde amningen.

Ammeforberedelsens indhold tilpasses dine og din partners behov. Emner kan for eksempel omfatte:

 • Den første amning og ideelle betingelser for ammeetablering
 • Barnets sutteteknik og tegn på trivsel
 • Forskellige ammestillinger
 • Almindelige ammeudfordringer
 • Bearbejdning af tidligere kompliceret ammeforløb samt fokus på det kommende ammeforløb Jeg tilbyder ammeforberedelse til både førstegangs- og flergangsforældre. Du kan få ammeforberedelse under hele din graviditet, men de fleste er klar efter uge 30 i graviditeten. Din partner er meget velkommen til at deltage.

Vi aftaler på forhånd, hvilke specifikke emner I ønsker at fokusere på. Der vil naturligvis være tid og plads til at besvare de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

 

Gravidmassage

I løbet af din graviditet gennemgår kroppen adskillige fysiske og mentale forandringer, og det kan være en belastning at rumme og bære det lille barn i maven. Gør en forskel for dig selv ved at tage en velfortjent pause og forkæle din krop og sind med en mild og afslappende graviditetsmassage.

Graviditetsmassagen er skånsom, omhyggelig og beroligende og udføres i et afslappet tempo, der tager hensyn til din gravide krop med omsorg. Massagen kan afhjælpe graviditetsrelaterede gener som for eksempel søvnproblemer, hævede fødder og fingre, kramper i benene, smerter i lænd og bækken, hovedpine og fordøjelsesproblemer. Du vil opleve øget velvære, ro og afspænding i kroppen både under og efter din graviditetsmassage.

Graviditetsmassagen kan også hjælpe dig med at flytte fokus fra tankerne og ned i kroppen. Dette øger din kropsbevidsthed og mobilitet, og vigtigst af alt styrker det forbindelsen til barnet i maven.

Jeg starter massagen med en kort jordemodersamtale, hvor jeg spørger ind til dig, din baby og din graviditet. Massagen tilpasses efter dine behov og ønsker. Du kan modtage graviditetsmassage fra uge 12 og frem til du går i fødsel. Min massagebriks har plads til din voksende mave, og vi arbejder sammen for at finde de stillinger, hvor du bedst kan slappe af.

 

Derudover tilbyder jeg også

Akupunktur

Fødselsforbedrelse i hold

Rebozomassage

Efterfødselsmassage

Gravidpilates

Fødselsmodning

Hindeløsning

Ammehjælp

Efterfødselssamtale

 

Fandt du ikke den ydelse du ledte efter, så kontakt mig endelig og vi sammensætter et tilbud skræddersyet til dig.  

Jeg glæder mig til at møde dig!