Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Doula»Doula Midtjylland»Doula Annemaia Nadine Møller
 
 

Doula Annemaia Nadine Møller

doula annemaia

 


Mit hjerte har banket for arbejdet med mennesker siden jeg var ganske ung, særligt mennesker der er i gang med at stifte familie. Det er blevet min mission og passion at hjælpe familier som jeres igennem en af de mest sårbare og livsomvæltende faser i livet. 


Jeg er certificeret doula, har en faglig baggrund som sygeplejerske, og er certificeret ammespecialist (Certified Breastfeeding Specialist), og kan svare på alle spørgsmål om amning. Jeg ved hvor vigtig en fase graviditet, fødsel og barsel er og jeg oplever, at mange familier har stor glæde af, at have følgeskab af en doula i denne periode.


Som doula får jeg lov til at favne jeres familie, lige dér hvor I er nu. Min tilgang til jer er holistisk og nærværende. Det er en enestående chance for at kunne gøre – og være, lige netop det I føler skal til, for at komme trygt igennem graviditet, fødsel og den første barselstid – og derved give jer den bedste start som ny familie. 

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder doula forløb, behandlinger med rebozo massage og andre individuelle samtaler og behandlinger. 
Mine fokusområder under doula forløbet er:

 • Bearbejdelse af eventuelle tidligere fødselsoplevelser og ammeforløb
 • Arbejde omkring den nuværende graviditet og lindre graviditetsgener
 • Hjælpe jer til at blive bevidste om den naturlige fødsels faser, og derved blive handlekraftige og trygge
 • Hjælpe jer til at kunne træffe informerede valg omkring fødslen af jeres barn og tilbud i forbindelse hermed
 • Hjælpe jer med at formulere jeres ønsker for jer selv som individer, hinanden og samarbejdspartnere under forløbet
 • Individuelle behandlinger af dig, der er gravid, f.eks. massage og rebozo
 • Støtte til dig der er partner, i at blive en aktiv del af forløbet, hele vejen fra graviditet til fødsel og barselsperioden
 • Det I synes er vigtigt for at I får en god fødselsoplevelse! 
 • Kvalificeret ammevejledning med udgangspunkt i jeres mål for amningen af jeres barn
 • Ammeforberedelseskurser for kommende og nye forældre samt pårørende

 


Om Annemaia

Jeg har længe udviklet mig hen imod at blive doula. Som doula bruger jeg alle de erfaringer jeg har fået med mennesker jeg har mødt gennem mit arbejdsliv og ikke mindst, mit frivillige arbejde.

Alt det har givet, og bliver ved med at give mig, en kæmpe indsigt i alle de nuancer der er i at gå fra tosomhed til en lille familie, eller fra en mindre familie til en større familie.

Min erfaring siger mig, at lige meget hvilke forandringer man går igennem i livet, er det en kæmpe fordel, at have nogen med på sidelinjen til at støtte op, guide, hjælpe, dele erfaringer med og lære fra.

Det er den plads jeg vil tilbyde at tage, på jeres rejse, ud fra de individuelle behov der end må være i jeres familie og hos jer, som de individer hvor I er lige nu. 

Annemaia:

 • Er certificeret doula
 • Har en professionsbachelor i sygepleje
 • Er certificeret ammespecialist
 • Er mor til 3 skønne børn

Har kurser i: 

 • Rebozo og jordemoderkunst
 • Homøopati til fødslen
 • Psykologisk førstehjælp
 • Forbedring af sundhed hos børn, unge og kvinder

Min arbejdsfilosofi

For mange nye familier giver det en følelse af sikkerhed og tryghed, at have en kontinuerlig person hos sig – en person som familien kender godt, og som de har tillid til – og som har tillid til dem! Denne gensidige tillid er en vigtig del af min arbejdsfilosofi. 

 • Tillid giver tryghed, som er essentiel for et godt forløb
 • Tillid giver tro på kroppen og den naturlige fødsel
 • Tillid giver ro, nærvær og omsorg
 • Tillid giver plads til håb og drømme

 

 

Udtalelser:

     
  

Line, mor til Angelia:
Hun udviste den forståelse, som jeg så længe havde søgt efter og havde brug for. Hun formåede at give mig troen og roen til, at det hele nok skulle gå.

Hun gav mig styrken til at kæmpe for det jeg følte var det bedste for min pige. Hun troede på mig og min kunnen, min evne som menneske og som mor. Hun var der for mig i tide og i utide. Hun lyttede til mig, når jeg følte jeg var alene med min problematik. Hun blev en støtte jeg slet ikke havde set komme, men som jeg ikke ville undvære for noget i verden. Hun gav mig en fornemmelse af, at hun ikke blot hørte mine ord, men også mine oprigtige usagte ønsker.

Hun har en helt igennem faktisk evne til at få en til at føle sig godt tilpas, hørt og forstået. Hendes råd og viden er mere alsidig end man kan tænke sig. Spørg Annemaia til råds og man får så meget mere end blot et svar, man får hele Annemaias passion og lidenskab for at være der for en, at mærke. Hun har hele tiden en finger på pulsen og følger en, lige der hvor man er. Hun er en ildsjæl uden lige med hjertet på rette sted.

 
     

 

 

     
  

Stine, mor til Harald:
Hvad ønsker man sig af et menneske der skal følge en på den mest fantastiske rejse man kan forestille sig? Nærhed, fint følelse, kompetencer inden for mange områder, og mod!

Alt dette og mere får du hos Annemaia! At have Annemaia med til din fødsel betyder at du har en talsmand for dine ønsker - for hun har stillet dig alle spørgsmål før du gik i fødsel. Du har fået snakket og tænkt alt igennem, og Annemaia gør alt hvad hun kan, for at alt bliver som I har aftalt.

Annemaia kan smertelindre, vestimulere og ryste børn ud af bækner. Og hun kan være de ekstra hænder med lige det der mangler, til at stryge, holde i hånden, hente vand osv.

 

For os har hun været den mest fantastiske rejsefælle på vores fødselsrejse frem mod Haralds fødsel. Kommer der flere børn her, skal Annemaia sten sikkert med på rejsen!

  

Læs mere om Doula Annemaia Nadine Møller på hendes hjemmeside.

 

 

     
   annemaia foto
  Doula  
  Annemaia Nadine Møller  
 


Adresse:

Brøndumvej 57, Hem
7800 Skive

Website: 
http://annemaia.dk/

E-mail:
mail@annemaia.dk

Tlf: 
+45 4054 6052

 
     

Manatee - Desktop FloorAd

 
Cron Job Starts