Purebaby


purebaby boernetoej

Purebaby er en virksomhed, der tilbyder et bredt sortiment af økologiske kvalitetsprodukter til babyer. Vi ønsker at forene det praktiske, tidløse, smukke og økologiske, for at give din baby den bedste start.

Vi tror på, at børn har brug for visuel ro, sanselige materialer af naturlig kvalitet og rene omgivelser for at få den bedste start på livet. Vores filosofi er at skabe gode fredfyldte oaser, hvor afslapning, søvn og drømme kan give børnene ny energi til at gå på opdagelse i livet.

Vi har skabt et fundament for bæredygtighed, hvor vores kunder kan finde rene varer, skabt med omtanke for miljøet. Vi tilbyder kun produkter med de højeste certificeringer, for at gøre det trygt og overskueligt for kunden at handle hos os.

Hos Purebaby kan du finde et stort udvalg af økologisk tøj til børn i bomuld, uld og uld/silke med høj kvalitet. Vores leverandører inkluderer Serendipity, Engel, Esencia, Müsli og LANACare, alle med økologisk og GOTS certificeret tøj. Køb øko tøj online hos os, det er let og overskueligt at vælge mellem vores forskellige mærker og deres udvalg.