Luksusbaby

 
luksusbaby boernetoej

Luksus til babyer, børn og teens - vores børn fortjener altid det bedste, uanset alder. Derfor har vi hos Luksusbaby kun valgt de allerbedste brands på markedet, så dit barn kan føle sig godt tilpas, og se godt ud i tøjet. Alle vores mærker og forhandlere er nøje og personligt udvalgt for at sikre, at de lever op til vores krav og forventninger til god kvalitet og lækkert design.

Uanset hvilken stil du eller dit barn har, kan I med garanti finde det helt perfekte outfit blandt vores mange skønne mærker. Er du eller dit barn tosset med striber, så hop ind og tjek vores udvalg fra Mads Nørgaard, hvor du altid kan finde de fedeste striber i alle årstidernes farver. Er du eller dit barn derimod mere til lækre prints, så laver Kenzo blandt andet fine t-shirts og sprøde sweatshirts med farverige motiver. Og hvis det er sportstøj til idræt i skolen eller andre fritidsaktiviteter, du mangler, så er Hummel en stensikker vinder.

Generelt bestræber vi os på at kunne tilbyde jer alt, hvad hjertet måtte begære til et liv med børn. Som forældre kender vi til alle de behov, der opstår - både som nybagte forældre, men også som forældre til teenagers og børn i børnehave- og skolealderen. Derudover har vi også et stort udvalg af præmatur børnetøj, så også de allermindste kan få opfyldt deres behov for varme og komfort i lækkert design. Særligt Joha og Konges Sløjd leverer nogle af de fineste styles til de allermindste, som matcher både sæsonens farver og personlige præferencer.

Vores udvalg dækker også over fede styles til de unge og selvstændige teenagers, der gerne vil være med på moden og hele tiden have garderoben opdateret med de rigtige mærker og designs. Se for eksempel vores udvalg fra Sofie Schnoor Girls, Vans, Calvin Klein og Tommy Hilfiger, og kig også gerne forbi alle vores lækre tasker og accessories, som er med til at fuldende looket for både drenge og piger.

Vores kære børn har det med at vokse - og særligt i de første år vokser de mindste hurtigere, end vi som forældre måske kan følge med. Det kan derfor ind imellem være en udfordring at finde rundt i de mange forskellige størrelser. Men bare rolig. Med vores størrelsesguide finder du størrelsen, der passer til dit barns alder og mål, så dit barn kan føle sig godt tilpas i tøjet.

Så hvis du ønsker at forkæle dit barn med lækkert og komfortabelt tøj, så besøg vores webshop og gør et kup blandt vores mange skønne mærker og designs. Vi har det hele, fra sportstøj til striber og prints, og med vores størrelsesguide er det nemt at finde den rigtige størrelse til dit barn.

Babyer, tweens eller teens: Vi dækker hele behovet. Hos Luksusbaby har vi sørget for, at du kan købe tøj til dit barn fra det er spæd og helt indtil 16 års alderen.