Dilling


dilling boernetoej
Hos DILLING tror vi på, at god kommunikation og transparens er grundlaget for et godt forhold. Derfor inviterer vi dig indenfor for at vise dig vores tilgang til ren produktion. Du vil hurtigt opdage, at vi er passionerede omkring vores arbejde og er overbeviste om, at du hos os vil finde det bedste og mest rene undertøj. Velkommen til DILLING.

Dit barns sundhed er vigtig for os: Derfor foregår produktionen af økologisk babytøj med stor lidenskab og omhu. Vi hos DILLING går meget op i kvalitet og omtanke, og overholder derfor som minimum de højeste standarder indenfor økologi og ren farveproduktion.

Vores sortiment af babytøj byder både på underbukser, undertrøjer, bodyer med korte og lange ærmer, leggings, nattøj og UV-beskyttelsestøj – alt sammen i fine farver og mange med søde print.

Fælles for baby undertøjet i økologisk merino uld og økologisk bomuld er at det er blødt og lækkert at have på og velegnet til den sarte babyhud. Merino uld er ideel til babytøj, da den kan optage relativt meget fugt uden at føles våd. Dette er vigtigt for de små, som først leger og derefter skal sove.

Hos DILLING bruger vi kun ubehandlet merino uld til vores økologiske babytøj, da dette bibeholder uldens gode egenskaber uden at belaste miljøet eller huden med unødvendige kemikalier.

DILLING kan tilbyde dig Svanemærket baby undertøj af høj kvalitet. Og det hele kan vaskes i vaskemaskine – læs nærmere under pleje-og vaskeanvisningen som er beskrevet under hvert enkelt produkt.