Lirum Larum Leg


lirumlarumleg baby og småbørnslegetøj
Lirum Larum Leg blev grundlagt i 2006 og siden da har butikken vundet flere priser og vokset. I dag findes Lirum Larum Leg både i Danmark og Norge.

Alle tingene til leg og indretning i butikken er håndplukket fra hele verden for at fylde din verden med åndehuller. Alle illustrationerne tegnes i hånden på det hyggelige hovedkontor i Hornbæk, hvor billederne også tages.

Alle pakkerne sendes fra lageret i stueetagen, hvor de også pakkes ind i tykt glanspapir og smukke bånd, når det er en gave. Kundeservice sidder klar til at hjælpe med bytte, rådgivning og spørgsmål, og butikken er villig til at gå langt for at levere en gave. Butikken elsker at have alt tæt på, så butikken kan mærke, hvad der betyder noget for kunderne og for butikken.

Det er butikkens mål at give kunderne den bedste oplevelse gennem leg og god service, både i webshoppen og i butikkerne. Butikken stræber efter at have de mest kompetente medarbejdere for at kunne give den bedste rådgivning og vejledning. Butikken værner om kvalitet og sikrer garanti på alle køb i butikken.

Lirum Larum Leg er en butik, som sælger et stort udvalg af legetøj og spil til børn i alle aldre. Butikken har et bredt sortiment, der omfatter alt fra babylegetøj til konstruktionslegetøj, aktiv leg, kreativ leg og legetøj efter alder. Butikken har også et stort udvalg af gaver til forskellige anledninger, såsom barselsgaver, dåbsgaver, fødselsdagsgaver og julegaver.