Legekæden


Legekæden baby og smaboernslegetoj

Legekæden er en række af selvstændige legetøjsbutikker, der har fastholdt deres position som branchens "rigtige legetøjsbutik" i over 30 år. Dette skyldes deres fokus på et stort og bredt udvalg af sjove, udfordrende og underholdende legetøjsprodukter, samt kreative produkter, der kan give timer med fordybelse, læring og udvikling for både små og lidt større børn.

Legekædens forhandlere er en udvalgt gruppe erfarne legetøjsforhandlere, der har valgt at være en del af Legekæden på grund af deres dedikation til legetøj og kreativ udfoldelse, samt deres kærlighed for at arbejde med børn. De samarbejder om indkøb og har dermed et forhold og kendskab til hvert enkelt produkt på hylderne, hvilket giver dem mulighed for at yde professionel rådgivning og vejledning til kunderne. Legekæden værdsætter kvalitetsmærker, da det er produkter de kan stå inde for og som holder i mange år.

Legekæden har en stærk virksomhedsprofil, baseret på værdier som mangfoldighed, nærhed, tryg leg, legeglæde og social leg. Missionen er at give kunderne en god oplevelse gennem leg og god service i både webshoppen og i butikkerne. Legekæden sætter også stor pris på at give god service og har kompetente medarbejdere, der kan besvare spørgsmål og vejlede kunderne bedst muligt. Derudover er købene også dækket af garanti i alle Legekæden-butikker.

Vi har et stort udvalg af legetøj til børn hos Legekæden. Uanset hvor gammelt dit barn er, vil du kunne finde legetøj til ham eller hende hos os. Legetøj er en vigtig del af barndommen. At lege med legetøj holder børn aktive og sociale med andre børn. Uanset hvilket legetøj du står og mangler vil du kunne finde det hos os.