Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

 

Mindful Birth

mindfullbirth logo

Er du mental klar til din kommende fødsel?

Fødsler er omgivet af mange historier og desværre er det ofte de dårlige oplevelser, der får lov at fylde. Sandheden er, at den måde du føder på afspejler om du har forberedt dig mentalt på det der skal ske. Jo mere afklaret du er jo mere rolig vil du være og jo mere rolig og afklaret du er jo mere er du i den tilstand som kvinder oplever normale rolige og fredfyldte fødsler i – du er i ro/hvile tilstanden.


Mindful Birth er en metode til fødselsforberedelse som giver dig og din mand/fødselshjælper redskaber til at skabe denne tilstand.

Mindful Birth har sine rødder i HypnoBirthing The Mongan Method (fødselshypnose) og i positiv psykologi, samt filosofien om tankens kraft på sind, sjæl og ikke mindst kroppen. 


På kurset vil du lære følgende:


- Du vi lære hvordan din krop er designet til, fra naturens hånd, at føde dit barn, en naturlig fødsel
- Du vil lære selvhypnose og via selvhypnose lære, hvordan du kan lindre og smertestille dig selv, blot ved tankens kraft. 
- Du lærer at lytte og arbejde sammen med din krop, bl.a. ved hjælp af 3 vejrtræknings teknikker. 
- Du vil få vist fødestillinger der fremmer fødslen og lære simple afslappende teknikker.
- Du vil lære hvordan du kan arbejde med din bekymringer/frygt hvis de skulle opstå før og under fødslen.

Når du samarbejder med kroppen, og ikke modarbejder den under fødslen, nedsætter du stresshormonet kortisol. Derved kan kroppens naturlige smertestillende hormoner serotonin, oxytosin og endorfiner virke og give dig ro, balance, afslappethed og overskud til at føde, uden ubehaget får lov at fylde og være det, du husker. 

Det at bringe et barn til verden, at skulle være mor og far er en fælles ting. Derfor er din mand, kæreste eller fødselshjælper inviteret med på holdet Den kommenen far, eller fødselshjælper vil nemlig lære, hvordan han/hun kan hjælpe dig under en Mindful Birth.

Du får udleveret mp3 lydfiler og e-bogen Mindful Birth – den glemte viden om naturlige fødsler.

Find kursus
Find Web kursus

 

 


Om psykoterapeut MPF Bjarne Dam Larsen

Bjarne er udannet psykoterapeut MPF, hypnoseterapeut og healingmassør. I 2009 bragte han hypnobirting principperne til Danmark som Mindful Birth. I 2013 skrev han bogen Mindful Birth – den glemte viden om naturlige fødsler.
Bjarne har undervist gravide og deres partner siden 2009 ved Nordisk yoga i Odense og han underviser jordmøder og andre hypnoseterapeuter i metoden.
Udover Mindful Birth tilbyder Bjarne i sin klinik i Odense fertilitet med hypnose og gravid - og efterfødsels massage.Anbefaling:

”Jeg vil gerne sige stor tak for et godt Mindfuld Birth kursus i maj måned 2015.
Jeg fødte en dejlig pige d. 26 juli og jeg alt gik stille og roligt bl.a. takket være, de ting jeg lærte under dit kursus. Jeg brugte de lange ind- og udåndinger under veerne og blev ved med at fokusere på tanken om, at min krop nok skulle klare arbejdet og at smerterne var helt naturlige og at der var pauser, hvor jeg kunne slappe af, så godt jeg kunne. Jeg fødte min datter i vand, hvilket jeg havde ønsket og det hele gik ret hurtigt ( 4,5 timer fra jeg kom til fødegangen).
Jordmoderen sagde, at grunden til den hurtige fødsel, var at jeg var så god til at slappe af, så kroppen kunne gøre sit arbejde. Det betyder ikke, at jeg ikke skreg og brølede. Det gjorde jeg også - men kun nogle sekunder - så fokuserede jeg atter på vejrtrækningen. Så kan kun anbefale andre, at komme på dit kursus og kan godt forstå dem, der siger at de ville ønske, at de havde gået til fødselsforberedelse.”
- Mie

Læs flere anbefalinger her

 


Bjarne Dam Larsen
Hypnose og Psykoterapeut MPF
Stifter af Mindful Birth Metoden

bjarne dam larsen foto

Adresse:
Kochsgade 31 (bygning A)

5000 Odense C

Kontakt:
tlf: 5382 6365
mail: mail@changeyourlife.dk


Website: 

www.mindfulbirth.dk
www.changeyourlife.dk
 

Cron Job Starts