Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Doula»Doula København»Doula Sidsel-Marie Winther Prag
 

Doula Sidsel-Marie Winther Prag

 

doula sidsel marie winther prag

Doula Sidsel-Marie Winther Prag 


En fødsel er en af de mest fantastiske og livsbekræftende oplevelser, man kan få i sit liv. Mange forbinder en fødsel med noget voldsomt og smertefuldt, men en fødsel kan lige så vel være fyldt med glæde, samhørighed, tryghed, følelsesmæssig intensitet og urkraft.
En fødsel er noget man aldrig glemmer og uanset hvor og hvordan din fødsel foregår vil oplevelsen følge dig resten af livet. En graviditet og fødsel giver en fantastisk mulighed for at udvikle sig og vokse som menneske.

Som doula er jeg en ikke-medicinsk fødselshjælper, der hjælper kvinder eller par med at finde ind til hvad der er den helt rigtige fødsel for dem og stå stærkt i de valg, de træffer for deres fødsel.

 

Graviditet

I graviditeten forbereder vi fødslen ved at arbejde med jeres ønsker, drømme, tanker og følelser – altid med en åbenhed og en følsomhed for, at man ikke kan “styre” en fødsel, men må være forberedt på forskellige scenarier. Vi træner også de praktiske ting som fødestillinger, vejrtrækning og fysiske øvelser for den kommende mor, der gør det nemmere for babyen at lægge sig optimalt.

Hvis du har en partner eller andre, der skal med til fødslen, bliver de godt klædt på til at kunne hjælpe og støtte dig og tage aktivt del i fødslen.

 

Fødsel

Under fødslen er jeg til stede med nærvær og den støtte, lige netop I har brug for. Det kan for eksempel være rebozo-massage, akupressur som smertelindring, eller et sæt ekstra hænder til de praktiske ting ved en hjemmefødsel. Jeg erstatter hverken jordemoderen, partneren eller andre pårørende, som skal med til fødslen, men er derimod en ekstra støtte for dig og dine pårørende.

 

Efter fødslen

1-2 uger efter fødslen mødes vi og taler oplevelsen grundigt igennem. I har sikkert allerede fortalt mange gange om fødslen, når vi mødes. Men vi går et spadestik dybere end den kronologiske gennemgang af begivenheden og har fokus på, hvordan I havde det undervejs, hvad I oplevede og hvad I tager med jer fra oplevelsen.

 

Jeg tilbyder:

Jeg hjælper dig med at skabe tryghed, balance og velvære i overgangen til forældreskabet. Her kan du læse mere om, hvordan det kan se ud.

Rebozo massage
Afspænder, lindrer og skaber optimale betingelser for den kommende fødsel.

Doula-samtale
Skaber afklaring og tryghed i dine valg. Kan tilrettelægges som fødselsforberedelse, som sparring til at lave en ønskeliste for fødslen eller som en coachende samtale.

Doula-støtte i graviditeten
For dig der ønsker en kontinuerlig støtte og sparring gennem graviditeten, men som ikke ønsker en doula under fødslen. Læs mere om pakken ved at klikke på linket.

Doula-forløb
Kontinuerlig støtte under graviditet og fødsel. Læs mere om pakken ved at klikke på linket.

 

Du kan læse meget mere på min hjemmeside : http://www.doula-sidsel-marie.dk/

 

     
 

Udtalelse:

"Inden fødslen fik Sidsel-Marie gennem øvelser os til at sætte ord på vores forventninger, hun fik os i gang med at træne åndedræt og vi blev eksplicitte omkring roller og de opgaver, der var under fødslen. Vi var begge overraskede over, hvor meget vi fik ud af tegne-øvelsen. Sidsel-Maries tilgang og evne til at læse os som mennesker gjorde, at vi på en gang kunne grine lidt af øvelserne og samtidigt tage dem alvorligt – en evne som nok er meget god overfor sådan nogle som os, da vi måske ellers ville have svært ved at leve os ind i øvelserne.

Det var mere trygt at have en ekstra person med ift. sidste hjemmefødsel, hvor faderen var lidt presset over at være helt alene. Det betød, at der var overskud til at fylde fødekar, sørge for at det havde den rette temperatur, kontakt til hospital, mv.

Overordnet var Sidsel-Marie rigtig god til at fornemme, hvad vores behov var, også dem vi ikke selv havde erkendt, hvor vores grænser gik for hvad vi klarede selv og hvor vi gerne ville involvere hende. Når man inviterer en fremmed med til noget så intimt som en fødsel, er den evne helt central, og Sidsel-Marie mestrer den til fulde."

Helene og Christopher (2. gangs fødende, hjemmefødsel)  

 
     

 

 Sidsel Marie Winther Prag foto

 

person       Doula Sidsel-Marie Winther Prag

tlf

       2151 8144

mail

kontakt@doula-sidsel-marie.dk

hjemmesidehttp://doula-sidsel-marie.dk       

facebookdoulasidselmarie                     

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize