Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Effekten af at få botox i panden

Effekten af at få botox i panden

Skrevet af 
annonce billede

Botox er blevet anvendt inden for kosmetiske behandlinger mod rynker siden 1980. Det virker ved at blokere de signaler, som nerverne sender til musklerne. I denne artikel er der fokus på konsekvenserne at få botox i panden.

Derfor får man botox i panden

Vælger man at få botox i panden, er det, fordi man gerne vil reducere enten dynamiske eller permanente rynker eller linjer i ens pande. Det gælder både de vertikale og horisontale linjer og rynker.

Det er som regel lettere at mindske dynamiske rynker end permanente rynker ved hjælp af botox, idet dynamiske linjer kun dukker op, når man laver visse ansigtstræk.

Sådan fungerer det, når man får botox i panden

Når man får botox i panden, bliver det sprøjtet ind lige under huden. Man plejer at bruge doser på mellem 50 til 100 enheder. Selve behandlingen tager ikke mere end 15 minutter.

Effekten af botox i panden kort efter behandlingen

Man vil kunne se et resultat, allerede en til to dage efter at man har fået botox i panden. Dette er dog ikke den endelig resultatet. I løbet af syv til fjorten dage efter behandlingen vil musklerne slappe af, og huden vil begynde at glatte sig ud og vise det endelig resultat af behandlingen.

Effekten af det endelig resultat vil vare tre til seks måneder, inden botoxen begynder at forsvinde ud af kroppen igen, og man igen må foretage endnu en behandling for at vedligeholde resultatet.

Botox i panden træner dine muskler

Hvis man har fået botox i panden gennem flere år, trænes musklerne i panden til ikke at lave aggressive ansigtstræk, der får rynker og linjer til at fremtræde. Det skyldes, at man gennem tiden er blevet vant til at foretage mindre bevægelser i panden.

Botox i panden - du får brug for mindre mængder med tiden

Hvis du får botox i panden gennem flere årtier, vil du med tiden også have brug for mindre mængder af botox for at vedligeholde resultatet, Det er fordi, musklerne i din pande vil være svækket efter flere års forbrug af botox.

Botox i Danmark

Man kan få en botox-behandling i mest af Danmark med over 174 skønhedsklinikker rundt i landet. Det er derfor muligt at få botox i København, Vejle eller en anden by inden for køreafstand, uanset hvor man bor i landet.

Alle botox-behandlinger bliver udført af kompetente læger og sygeplejerske med speciale i kosmetiske behandlinger hjemme i Danmark.

 

 

Skrevet af