Du er her:min barsel»Artikler»Tests og anmeldelser»Mojo halvhøj juniorseng

Mojo halvhøj juniorseng

Skrevet af 
Scanliving har i mere end 20 år produceret gedigne og bæredygtige kvalitetsmøbler til børn.
Min-Barsel.dk har testet Scanlivings halvhøje Mojo juniorseng
Sengen har et liggemål på 70 x 160 cm og sengenes udvendige mål er 78 x 168 cm.
 
Mojo sengen er produceret i Danmark, fra kontrollerede skovbrug og er lavet af skandinavisk fyr i meget høj kvalitet.
Stolperne er udført i 78 x 78 mm. massiv fyrtræ og sidedelene i 26 mm. Sengens hjørner er afrundede og bløde. Alle sengedelene er overfladebehandlede med biolak på vandbasis i enten hvidtonet eller natur lak. Mojo sengen er TÜV certificeret, hvilket betyder at alle europæiske såvel som internationale sikkerhedskrav er opfyldt indenfor styrke og sikkerhed.
 
Når du modtager sengen er den opdelt i flere kasser, hvilket er en hjælp, når du skal samle sengen. Der ligger nemlig en brugervejledning i hver kasse. Sengen blev samlet af 2 personer på ca. 45 min., uden nævneværdige problemer. Der er mange små dele/skruer, men vejledningen er skrevet på en overskuelig måde, så du uden det store "IKEA-samle-kørekort", sagtens kan samle sengen alene. Dog følger der et hav af forskellige plastic-propper med, til at dække hullerne ved samlingerne, mange flere end man har behov for, og i flere forskellige størrelser. Lidt forvirrende, men man finder hurtigt ud af hvilke der skal bruges. 
Man mærker med det samme, at det er kvalitet man står med. Vi måtte dog kontakte Scanliving da de nederste ben sad og rokkede efter samlingen, og blev foreslået en efterspænding med et større stykke værktøj. Det løste problemet, og sengen står fast. Når sengen er samlet virker den bundsolid og stærk og kan sagtens klare både barn og voksen, når man ligger og læser godnathistorie.
 
Scanliving leverer også madrasser, puder og andet tilbehør til sengen, og madrassen og de puder vi fik med, virkede også som god kvalitet. Flotte farver der matchede hinanden, og madrassen gav et godt fast soveunderlag. Vi manglede dog muligheden for at skifte betrækket på puderne, hvis man vil vaske det. Der var ingen lynlås på. Af ekstra tilbehør er der også legehuset, nogle stykker stof i kraftig kvalitet, der nemt påsættes, og dermed har man et godt lille gemmested til børnene.
 
Derudover kan du få en rutsjebane til sengen, tunneller og opbevaringslommer, puder, pøller mv. Delene fåes i flere forskellige farver.
 
Mojo er et modulopbygget koncept som giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dit barns behov. Det gælder også muligheden for at ændre sengen i takt med dit barns udvikling. Så når dit barn bliver ældre, og ønsker at sove længere nede på jorden, er det blot at fjerne stigen og de nederste stolper på sengen, så har du en "almindelig" junior-seng.
 
En halvhøj seng er praktisk og pladsbesparende. Har du et lille børneværelse til dit barn er det ekstra fordelagtigt at have en halvhøj seng, da barnet kan bruge pladsen under sengen til leg eller til opbevaring af legetøj. Der går så at sige ikke rigtig gulvplads tabt til en seng. Det er desuden rigtig nemt at komme til under sengen med støvsugeren i sammenligning med en traditionel seng, så det hjælper også på sovemiljøet.
 
Det er ikke en billig seng, men du får meget for pengene: Funktionelt, robust design og gedigent håndværk kendetegner Mojo sengen fra Scanliving og den lever fuldt op til sit gode omdømme. Det er lækker kvalitet med sans for detaljen og tanke på bæredygtighed og funktionallitet. Du får en seng som dine børn kan bruge til de bliver teenagere, og en seng de igen kan bruge til deres børn.

 

Skrevet af