Du er her:min barsel»Artikler»Tests og anmeldelser»Hold ferie med ungerne hos Dayz Seawest nær Vesterhavet

Hold ferie med ungerne hos Dayz Seawest nær Vesterhavet

Skrevet af 
Resten af familien er underholdt til bristepunktet, og du har tid og ro til at sørge for at din baby får dækket sine basale behov. Der er rig mulighed for at nyde de større børn pjaske i badelandet eller brænde krudt af i Funnyland og på bowlingbanerne, mens du ammer og pusler din baby fra første parket. Feriecenter Dayz Seawest er det perfekte feriecenter for hele familien, inklusiv baby.


Hvis I har lyst til en sommerferie i Vestjylland med fantastisk natur og sjove aktiviteter for hele familen, så tag familien med til feriecenter Dayz Seawest!

Feriecenter Dayz Seawest ligger smukt - midt i den skønne vestjyske natur, ikke langt fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, med kun 4 km fra dejlige Henne Strand.

Samtlige ferielejligheder og -hytter på Feriecenter Dayz Seawest har køkken med hårde hvidevarer, vaskemaskine, elkedel, fladskærms-tv og stereoanlæg, og nogle med playstation. Nogle af ferieboligerne har desuden spabad. Alle ferieboliger har deres egen terrasse. 

Det er muligt at tage på ferie med storfamilien da nogle af ferieboligerne kan huse helt op til 14 mennesker. Du kan læse om de forskellige ferieboliger her

Dayz Seawest er et feriecenter, hvor der er plads til hele familien, med oplevelser og aktiviteter til ethvert temperament. Der er rig mulighed for at slappe af i feriehusene, eller i selve centeret, mens resten af familien suser rundt fra aktivitet til aktivitet. 

Feriekomplekset har egen købmand, 3 restauranter og masser af både udendørs og indendørs aktivitetsmuligheder. 


Beliggenhed, beliggenhed, og beliggenhed

Du finder næppe et feriecenter med en bedre beliggenhed end Dayz Seawest. Fra feriestedet kan du tage familien med på opdagelse i den smukke vestjyske natur, der bl.a. byder på hele 60 km. af Danmarks bedste badestrande - fra Blåvandshuk til Hvide Sande.

I kan også tage på udflugt i den danske sommer omkring feriecentret. Her er spækket med sjove oplevelser og attraktioner - bl.a. Legoland, Bork Vikingehavn, Blåbjerg Klitplantage og meget andet.

Varde bymidte ligger 25 km fra Dayz Seawest. Der tilbydes cykeludlejning til gæster, som ønsker at udforske omgivelserne.

 

Lækkert tropisk badeland


I det tropiske badeland kan hele familien få adskillige timer til at gå.

Man kan bogstaveligt talt springe i bølgerne (ja! der er bølgebassin) og nyde de sydlandske temperaturer i badelandet. Vandtemperaturen i bølge- og børnebassinet er 30 ℃ hele året.

De store børn kan prøve de vilde vandrutsjebaner på 110 og 115 m, eller lade strømkanalen føre sig gennem den stemningsfyldte grotte, mens du måske nyder lyden og synet af deres glade leg fra vandkanten eller fra en liggestol. 

Badelandet har desuden et børnebassin med små rutsjebaner til de lidt mindre børn, og til de rolige vandhunde er der afslappende spabade midt i de grønne omgivelser. Vandtemperaturen i spabadet er 34℃. 

I det tropisk badeland finder I: 

 • 2 store rutsjebaner
 • 2 små vandrutsjebaner
 • 3 spabade
 • Vandkanoner
 • Modstrømskanal
 • Bølgebassin
 • Børnebassin


Der er fri adgang til badelandet for gæster i ferieboligerne.

Funnyland 

Funnyland er et indendørs legeland for børn fra 3 år til og med 12 år. Legelandet har masser af sjove aktiviteter og udfordringer, og er det ideelle sted for børnene at brænde krudt af.

I Funnyland finder I:

 • Stort klatrestativ på tre etager
 • To boldkanoner
 • Mini fodbold- og basketballbane i ét
 • Område med små cykler

 Der er fri adgang til Funnyland for gæster i ferieboligerne. 

For de helt små gæster under tre år, findes der et mindre legerum med klatrebane, rutsjebane, bolde og puder. Legerummet er frit tilgængeligt inden for centerets åbningstider.


Wellness til mor, sport til far

Som mor til en baby trænger du til lidt ekstra selvforkælelse og afslapning, så hvad med at bruge et par timer for dig selv i wellness-afdelingen, hvor du blandt andet kan prøve deres baderitual eller bestille lækre behandlinger? Wellness-området omfatter spabad, dampbad og sauna, som er gratis at benytte når først entré er betalt, se mere om de forskellige wellnesstilbud

Som far vil du måske hellere koble af sportshallen med bl.a. badminton, håndbold, minigolf, bordtennis, fodbold, beach-volley eller bowling. Der er også mulighed for at aflægge Sportsbaren et besøg og dele oplevelser med andre fodbold eller håndboldglade drenge og/eller opleve de Olympiske lege eller VM.


Spisesteder

I ferieboligerne har I selvfølgelig mulighed for at lave alt jeres mad selv i køkkenet, eller tænde op i grillen på terrassen. Men det kan også være, at I bare gerne vil slippe for madlavningen når sulten melder sig efter en aktiv dag, og så kan I besøge et af de tre familievenlige spisesteder og restauranter, med hvert sit speciale, nemlig bøffer, pizza og grillretter. Se mere om de forskellige spisesteder

Om sommeren serveres der også buffet og Restaurant Seawest byder på en spændende ta’-selv buffet for hele familien. Restauranten ligger på 2. sal i hovedbygningen og har en enestående udsigt over området, badelandet og den store atriumgård i midten af centret.


Oplevelser for livet 

Som forælder, kan man godt føle, at livet med en baby kommer til at skubbe de øvrige børn i baggrunden fordi der er visse rutiner og gøremål som en baby sætter dagsordenen for.

Hos Dayz er der taget hensyn til hele familien, og der er tænkt på, at man kan deltage i aktiviteterne i det omfang der er lyst til og behov for. Som nævnt tidligere kan man fx. nyde de større børn fra vankanten i badelandet eller fra en liggestol. Der er også mulighed for at betragte børnene fra centeret, gennem de store vinduer ind til badelandet, eller fra restauranten ovenpå. Der er mulighed for at amme i hele centeret, og flere puslepladser samt babystole på alle spisesteder.

Barneseng og barnestol til feriehuset kan lejes billigt. 

Hos Dayz Seawest er der plads til hele familien, og der er oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Hvis I booker et ophold i et af de mange feriehuse har I adgang til et hav af spændende attraktioner i og omkring feriecenteret. 

Der er med andre ord rig mulighed for at skabe dejlige ferieminder hos Dayz Seawest, alt i mens du har en baby med på armen. 

Se mere på Dayz - Seawest

Skrevet af