Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Sundhed»7 dages challenge for trætte mødre
 
 

7 dages challenge for trætte mødre

Skrevet af 


Hvor godt kan dit liv nå at blive på blot 7 dage?

Miella Ravenscroft, mor til tre, er ikke i tvivl! For hun har nemlig selv ændret sit liv radikalt for få år tilbage, hvor hun havde et liv fyldt med stress og træthed, uendelige vasketøjsbunker og daglige småbørns-gøremål, - til at have et liv med overskud, frihed og velvære.

Det hele startede med en beslutning. En beslutning om at ændre sin hverdag, sin tankegang og sit mindset. Herefter var det, at magien begyndte at ske. 

Miella lever i dag på Bali sammen med sin familie. Hendes egen forvandling er blevet hendes passion. En passion der drejer sig om at hjælpe andre kvinder til at få det liv de dybest set går og drømmer om. Uanset om det liv der drømmes om, skal udspille sig på Bali eller i Brønderslev.

Det starter lige her: Med 7 dage, 7 videoer og 7 øvelser og en lukket facebookgruppe med masser af inspiration, high vibe og støtte.

Normalprisen for at deltage er kr. 1.111,- men lige nu får du ekstraordinær rabat og du kan sikre dig en plads til kun 497,- kr.
Det er hurtigt og nemt at komme med, men det går snart i gang; allerede den 2. december,-  så skynd dig at tilmelde dig denne magiske 7 dages challenge med Miella. Få din plads her


Hør Miella fortælle om 7 dages challenge her

 

 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize