Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder Midtjylland»Jordemoder Bente Nørgaard
 

Jordemoder Bente Nørgaard

jordemoder bente norgaard banner  
Kære dig, der er gravid. Du er på vej på en fantastisk rejse, hvor du vil have gavn af støtte, omsorg, information eller samtale om de store spørgsmål, der måske fylder dit hoved og dit hjerte. Jeg er en erfaren og moden jordemoder, og jeg har gennem de sidste 30 år haft med utallige kvinder og familier at gøre.

Jeg har udviklet forskellige tilbud til dig. Du kan vælge lige det, du har brug for, og som du fornemmer vil gøre en positiv forskel i din tid som gravid eller tiden efter fødslen.

Se min video her, hvor jeg præsenterer mig selv:
Graviditetsmassage

Under en graviditet sker der forunderlige ting i din krop. Det er fantastisk – og en stor belastning. Nogle har svært ved at finde ro, andre har svært ved at bevæge sig.

Der er mange forskellige fysiske grunde til, at en dejlig, afslappende og afstressende gravidmassage er en god ide. Min gravidmassage hjælper på både bækkensmerter, ødemer (vand i kroppen), ømhed i ryg og lænd og øger din generelle kropsbevidsthed.

Men der er også mange mentale årsager til, at det kan være en rigtig god investering i dit eget helbred. Gravidmassage reducerer bl.a. stress og bekymringer, og jeg kan også undervise din partner i at massere dig, hvilket har en meget positiv effekt på både humør og overskud. Lider du af tungsind eller måske depression, så er massage også en god vej at vælge.


Efterfødselsmassage

Efter fødslen, kan efterfødselsmassage være en stor hjælp bl.a til at komme sig efter et kejsnersnit.

 

Eksistentiel jordemodersamtale

Som gravid er du ekstra udsat for mental overbelastning på grund af de store forandringer, der sker i din krop og i dit sind. Du kan være ekstatisk og boblende det ene øjeblik og helt ulykkelig det næste.

Måske er du plaget af bekymringer for fødslen, parforholdsproblemer eller frygt for at kunne slå til som mor. Jeg tilbyder dig en rolig samtale om de svære ting.

Selve fødslen kan vi også tale om, både i forhold til dine og din partners forventninger, og i forhold til de konkrete fødselsplaner.Efterfødselssamtale

Efterfødselssamtalen er min hjertesag, for bearbejdning af fødselsoplevelsen er utrolig afgørende. F.eks. ved en fødselsdepression. Desværre er det ikke en prioritet på hospitalet, at den fødende får talt oplevelsen igennem inden hjemsendelse.

Det tager også ofte tid, førend den nybagte mor er klar til at tale om fødslen – og til den tid er man jo for længst udskrevet.

Det er min erfaring og klare holdning, at efterfødselssamtalen medfører en stor afklaring. Med afklaring kommer ro, og den ro kommer hele familien til gode. En bearbejdet fødsel giver dig også det bedste afsæt for at skulle føde igen, hvis der en dag kommer endnu en graviditet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller bekymringer om din fødselsoplevelse, også selvom det er længe siden, at du har født.

     
   bente norgaard foto
  Jordemoder  
  Bente Nørgaard  
 


Website

http://bentenoergaard.dk/


 E-mail:

bentenj57@gmail.com

Adresse:
Algadehaven 17
6950 Ringkøbing

Tlf: 
+45 2175 6228

 
     

 

Manatee - Desktop FloorAd